» Midsommar

Torsdag eftermiddag hämtade jag och Felix upp Antonia och Daniel innan vi åker vidare mot Vaggeryd till Therese och Björn som vi skulle fira midsommar med.

Det blev en mysig roadtripp med lite gott på vägen, naturgodis, choklad och dessutom min kanske första Max burgare. Dock blev jag väldigt besviken på min burgare att jag kastade den och få var Felix gullig och köpte en som han visste att jag skulle gilla 🙈


Vi kom fram ganska sent, men vi hade en trevlig kväll och satt och pratade en stund innan vi gick o lade oss.


Midsommarmorgon vid 07 startade vi tjejer med en timmes promenad och jag kan ju erkänna att dessa brudar håller ett sjukt högt tempo😅🙈💃🏻 jätte härlig start på morgonen innan frukost. 

När våra magar hade vilat från frukost och vi hade förberett det mesta inför midsommar lunchen så åkte vi alla och körde ett gött träningspass. 



Vi köpte "lite" gott på vägen som vi tyckte fattades haha men det blev en heldel mat och snacks som räckte både till midsommar lunchen och till brunch/frukost dagen efter 😅😂 jag åt så jag på riktigt trodde att min mage skulle spricka. Jag hade sååå ont och ångrade att jag tog min sista tallrik, det hade räckt med två stora portioner. 


Vi alla blev faktiskt så mätta att vi hoppade grillningen och käkade snacks och tårta, glass och jordgubbar resten av kvällen istället.

Morgonen efter tog jag och Felix en mys promenad innan frukosten som blev rester från allt gott som var över från midsommarbordet. Därefter ville Therese också ut på en promenad så vi knatade ut på ännu en promenad för min och Antonias del som också var ute innan frukosten. 



När vi tjejer kom tillbaka från våran promenad började killarna med grillen. Vi käkade grillat och ytterligare lite rester, riktigt gott!! 


Efter grillningen och lite glass så var det dags att åka hem igen. Jag hade verkligen en super trevlig och god midsommar med underbart sällskap! Som alla andra midsommar så regnade det även denna gång, så några utomhus lekar blev det inte som vi hade planerat, men lika trevligt ändå! Tack ännu en gång Therese och Björn förvi fick tillbringa midsommar hemma hos er, nästa gång är det vi som bjuderhem er till oss i Stockholm.


Jag och Felix var hemma vid 19-tiden, handlade hem tacos och bjöd över Jossan på tacos mys och även naturgodis o glass 😍❤️


» Planering

I veckan har det blivit endel jobb, men också annat mys. Träffade upp Antonia på Delta gym för att köra rygg och därefter käkade vi lunch och planerade lite inför kommande projekt 😁


Vi hade också planerat att åka ner till Vaggeryd med våra män och fira hemma hos Therese och Björn. Vi skrev en lista med allt vi ville ha på vårt midsommar bord och vem som skulle göra vad. Jag gjorde 3st västenbottenostpaj och köttbullar gjorda med bland annat västenbottenost och sambolek. 


Torsdagkvällen efter jag hade stått i köket hela dagen o lagat så mötte jag upp Antonia och Jossan. Vi gick o käkade på Spisa hos Helena. Det var länge sedan vi träffades, så det var mysigt att prata av oss lite och äta gott! 



» Grillfest med Better Bodies

I fredags hade Better Bodies & gasp en sommar kick-off, bra erbjudanden på kläder men främst en stor grill buffé. Jätte trevligt att mingla runt lite och käka gott, första grillningen för mig så det smakade fint! 😁


Efter grillfesten åkte vi till Sickla, jag köpte mig 600g naturgodis och Felix som är på diet fick nöja sig med kvarg😂 ombytta roller!


Vi hade bokat bio kl.21 så vi hade lite tid innan så vi åkte till hammarbysjöstad som ligger i närheten. Vi satte oss där vid vattnet, tittade på den vackra utsikten och jag som skulle ha naturgodiset till bion åt upp det på mindre än 20min. 


På bio måste man han ju ha lite snacks då också så det blev popcorn och choklad för min del 😅🙈 vi såg Wonder woman, riktigt bra film!



» Veckan efter tävling, take it easy!

Veckan efter Olympia som ocksp var min sista tävling för denna säsongen så bestämde jag mig att jag skulle ta det väldigt lugnt med träningen för bästa återhämtningen. Körde endast sköna morgon promenader och två gympass. Dom gym passen var endast fokus på kontakt och högreps. Eftersom kroppen binder uppvätska när man börjar käka kolhydrater igen så gäller det att vara försiktig både med träningen och kosten för att det ska vara hälsosamt för kroppen. 






Trots att jag tog det försiktigt och fortfarande ganska tom i kroppen så fick jag bra tryck och kontakt i kroppen! Kul o känna energin sakta men säkert komma tillbaka. 


När det gäller kosten så försöker jag hålla mig någorlunda strikt och till det jag låg på innan Tömningsveckan. Men en o annat gott utöver det blev det varje dag😆 men det är helt okej så länge jag inte "flippar ut" det bästa är att inte handla när man hungrig och att inte handla hem något som "ser gott ut" utan endast det jag bör äta. Bara mer bra mat och unna sig något när jag verkligen vill.

Min nya favorit frukost är koka havregryn med psyliumfrön och chiafrön, när det är klart blandar jag i Elit nutrition casein med smak av cockie dough. Slänger på det på hallon som jag tinat i micron, gör en shake med osötad mandelmjölk och elits whey med smak chocolate brownie och häller över det på gröten och toppar med mandelflarn och jordnötspulver 😍👍 såå gott!!

Mitt nya favorit mellanmål/ pwo snacks är majs riskakor med smak av gräddfil eller parmesan, skiva upp ägg eller banan och toppa med kaviar, salt och sesamfrön 😍💪



» Felix bjöd ut mig till La Bocca

Som sagt, borta bra men hemma bäst! Alltid kul att åka bort, men också alltid lika skönt att komma hem. Jag är väldigt hemma kär och gillar mina rutiner och egentid. Att jag längtade hem lite extra var också för att jag saknade min bättre hälft Felix som inte var med mig i marbella. 


Dagen efter att jsg kommit hem så bjöd Felix ut mig på middag, till en italiensk nyöppnad restaurang La Bocca.

Jag kan inte beskriva med ord hur gott och mysigt vi hade det. Vi beställde in flera förrätter blan annat surdegsbröd som var bakat i ankfett och toppad med tryffel, smakade gudomligt!! Allt var fantastiskt, även vinet var bland det godaste! Kommer absolut gå hit fler gånger!! 

När vi kom hem var jag så himla choklad sugen så då åkte chokladen fram haha

Tack återigen älskling för ännu en fantastisk middag. Älskar dig såå otroligt mycket!❤️


» Sista dagen i Marbella

Redan dagen efter tävlingen på Olympia skulle jag ta flyget hem, men inte förrän 19.30. 


Jag och Antonia vaknade som vanligt mitt i natten efter tävling och knatade ut på en promenad som blev 2 1/2h haha vadå ny energi? 😂

När vi kom hem hade även Daniel vaknat. Vi käkade frukost, körde han till gymmet och jag o Antonia roade oss med att ta lite foton 😁


Jag hade längtat länge efter en riktig spansk paella sen jag och Felix åt det i Barcelona. Så efter vi hade plåtat, hämta Daniel på gymmet och handlade på vägen så käkade vi lunch på stranden 😍


Sista timmarna innan det var dags att åka till flygplatsen spenderade vi självklart på stranden. Jag ville även ha en sista spansk glass, men dom hade ingen i närheten där vi bodde. Jag och Antonia knatade länge desperat efter glass men slutligen blev det en Magnum, den var också riktigt god 😉


Antonia och Daniel körde mig till flygplatsen så jag var där i god tid. Jag strosade runt och letade efter något till Felix och även vart jag skulle äta. Tillslut hamnade jag på olearys och beställde en burgare. Köpte även med mig lite snacks till flyget och kollade på film. 


Flygresan kändes lång, ville bara hem till min Felix. Han hade beställt en taxi till mig och möttes av blommor och en present när jag kom hem. Han är bäst! ❤️ borta bra, men hemma bäst!



» Firade Olympia medaljerna med Tapas i Marbella

Efter en lång tävlingsdag på Olympia, men som slutade med guld till mig och silver till Antonia så var vi alla tre, även våran bästa coach Daniel, värda att fira med god mat! Han har ju även stått ut med oss i nästan en vecka dessutom 😂😂


Direkt efter scenen var jag såå törstig och ville bara hem och duscha av mig spraytan och tvätta av mig spacklet 😂
Jag slängde av mig skorna och körde oss i våran hyrda bil i bara tävlingsbikinin haha 

Det första som jag och Antonia åt var ägg med kaviar och sesamfrön på riskakor och mackor, sååå jäklans gott!! 
Blev även ett glas vin innan utgången.

Vi gick längs stranden i Marbella och satte oss o käkade tapas. Smakade fantastiskt gott!! 



» Dagen D, Olympia Amature

Klockan 09 stod vi utanför och väntade på att dörrarna skulle öppnas. Antonia skulle upp på scenen tidigt då hon lade sitt sista spaytan lager direkt, medan jag letade reda på en bra plats backstage. 


Benen i högläge låg vi och väntade på att få börja ladda och pumpa upp ordentligt inför scenen. 


Det blev som vanligt lite ändringar i körschemat, men allt gick bra ändå. Antonia kör den kortade klassen och jag i mellanklassen -168cm, vilket är skönt så vi slipper fajtas om guldet😉


Det var ganska så tätt mellan mig och Antonia, så när Daniel hjälpt Antonia med att pumpa upp och tagga till så var jag själv och fixade. 

Sen var det även min tur att börja tagga och pumpa. Men jäklar vad tungt det var, som ett riktigt tungt axelpass 😅 


Eftersom jag och Antonia tävlade så tätt inpå varandra så var det lite svårt att dela på Daniel, men jag klarar mig för det mesta själv.
Dock var det många som engagerade sig och hjälpte till med både pumpa upp, kolla poseringen, ladda och motivera. Så tack snälla ni, Nober, Jojje, Tina, men speciellt stort tack till Jones Ahmad som var hos mig hela tiden och hjälpte mig på bästa sätt, tusen tack!! 



Det var en otrolig känsla att stå där på scenen när det var pris utdelning och dom ropade upp tjej efter tjej och jag blev själv kvar!! Jag vann!!! Helt magiskt och fortfarande inte förstått det! 


Det var inte klart där, för nu skulle jag dessutom möta dom andra vinnarna i dom andra klasserna i en overall. Dock fick vi vänta väldigt länge, vet inte hur länge men säkert 2-3timmar. Vi var sist upp av alla tävlande, otroligt segt.

Det var många som kom fram till mig backstage som visste vem jag var, dom följde mig på Instagram/Facebook. Känns också fortfarande lustigt att folk vet vem lilla jag är, men såå kul, boostar mitt självförtroende ännu mer. Även tjejerna som jag mötte i overallen sa att dom såg upp till mig och följt mig läge och att dom tyckte det var roligt att dela scenen mig mig 🙈😍

I overallen var det spanjorskan från långa klassen som tog hem det, hon var otroligt fin!! 
Såklart hade jag velat vinna den också, vilket hade gett mig ett proffs kort, men raka domar ettor i min klass är jag sjukt stolt och glad över!




» Laddningen var här 😍

Yeah det var lördag och dags att börja ladda 😍 ca 24h timmar innan började jag ladda varje 2,5h med kolhydrater och en viss mängd vatten 😁👍 


På eftermiddagen åkte vi till spraytan och lade första lagret, sen var det bara hem med benen i högläge och vila! 

Innan första laddningen

Daniel hade stenkoll på oss, laddade försiktigt och bad oss även ha koll på hur mkt vi kissade. Kändes väldigt tryggg med Daniel då han har god kunskap inom nutrition och svar på alla frågor 😁


Väldigt spännande process med laddning och se hur kroppen torkar till med kolhydrater öns och trycker ut vätskan. 
Daniel ville helst inte att jag skulle dricka något vin, men jag har gjort det på alla mina tidigare tävlingar och det är ett litet måste för mig 🙈😍

Både jag och Antonia laddade efter varje 2.5h även under natten, så vi lade oss tidigt och sov mellan laddningarna, vilket gick väldigt bra. 


Vid 5-tiden var det dags att göra oss iordnnng och åka till arenan 😍

Daniel var hård med att vi inte fick göra oss i onödan utan ligga med benen i högläge 😉

» Sista tömningsdagen

Fredag och sista tömningsdagen, vilket känns. Tung i hela kroppen främst benen och låg på energi eller snarare tom 🙈 fyller dock på med protein var 3.e timme med kyckling och ägg, gott!! Men längtar tills jag får tugga i mig mer än så ☺️


Vi gick upp vid 6.30, jag käkade 3st äggvitor få att få lite energi och klunkade i mig 10g elit glutamin. Vid 8-tiden var vi på gymmet och brände av sista tömningspasset, vilket gick helt okej men död efter träningen och mina ägg. 

Direkt efter passet och vi fått i oss våra ägg åkte vi till inregistreringen och fick det gjort också. Vilket gick hyfsat smidigt, tur det, för jag var helt slut! Allt gick bra dessutom, nemas problemas😅👍


På vägen hem stannade vi förbi ett supermarket och handlade lite mat, sen var det benen i högläge resten av dagen. 

Jag hade laddat ner filmer på Netflix, så jag lade mig på rummet och kollade på Snövit-spegel spegel. Den var faktiskt väldigt bra! Sen fixade vi lite finlir på våra bikinis också innan det var dags för att sova. God natt 😊


» Strosade runt i Marbella city

Idag var vi uppe och tränade vid 07-tiden på morgonen, dock tog vi bilen till ett annat grymt som skulle vara bra. Det var betydligt större och bättre. Jag fick till ett bra tömningspass för axlarna, hade hyfsat med energi men benen känns tunga. 


När vi var klar på gymmet, käkade vi våra ägg som vi hade med oss och därefter åkte vi hem och lade oss en kort stund i solen med solskyddsfaktor för att inte riskera att bränna oss. 


Mat klockan ringer var 3.e timme så när det var dags för käk, så fräshade vi till oss lite efter mat och åkte in till marbella city och strosade runt.



Efter en liten siesta på rummet så hängde vi med Daniel ner till strand restaurangen dom ligger precis nedanför oss.
Jätte mysigt ställe och maten såg god ut, men jsg och Antonia fick nöja oss med att titta på när Daniel åt 😅🙈


» Första dagen i Marbella

Kl.03.30 på onsdagmorgonen hämtade taxin upp mig och körde mig till Arlanda där jag mötte upp Antonia och Daniel. 


Flyget till Spanien gick jätte smidigt och vi hade förbokat en hyrbil som vi hämtade upp och körde till Marbella. 

Det gick även smidigt att ta sig till Marbella och till lägenheten själva med bil. Framförallt väldigt smidigt att ta sig överallt i marbella, speciellt när vi skulle handla hem mat och vatten. 


Vi fick sitta en stund och vänta på ägaren till lägenheten, men vi hade våra matlådor med kyckling/torsk/ägg så vi klarade oss, även underbart väder och miljö att njuta av. 

När vi hade fått nycklarna till lägenheten lämnade vi in väskorna och åkte direkt och handlade så vi kunde laga våran mat så vi hade den klar. 


På kvällen gick vi ner till ett gym som lpg i närheten, dock ingen höjdare, men ett tömningspass funkade :) 


Det kändes som en lång dag eftersom vi hade rest och mycket att fixa, så när vi kom hem från träningen då käkade vi vårt protein och somnade redan vi 21-22-tiden. 


» Tömning

Söndag och tömningen var här, men det har gott väldigt bra. Förbereder en hel del och det rullar på. Cardio på morgonen och styrka och cardio på kvällen 😅💪

Ligger högt på protein ca. 30g protein var tredje timme, extra vatten, salt, grapefrukt och dessutom havregrynsgröt till frukost 😍🙌 


» Bcaa på grapefrukt

En gott tips! 

Skiva upp ex. Grapefrukt och strö på Bcaa med en god smak, ex Elit nutrition Bcaa watermelon. Såå gott! 


» Sista dagarna innan Olympia Amature

Sista dagarna hemma i Stockholm har varit bra, energin har dock varit upp och ner. Ena dagen mycket energi och inte känts tuff alls, medan nästa dag har den varit i botten och ingen energi alls, men det är så det är. Glad är jag som har Felix som pushat mig varje dag och stöttat mig. 



Vi var också o tittade på en lägenhet som låg vid Kristineberg, den var fin men dock några bitar som inte var klockrena. Efter vi varit där så tog vi väspan och åkte ner till bryggan och käkade våran lunch som vi hade med oss, mys pys 😉



» Team Elit Nutrition

Jag kan stolt meddela att jag nu även är med i team Elit nutrition som jsg anser har bäst utbud av kosttillskott! Sååå glad över det!! 😍❤️ 



Ett triktigt gott tips, strö över önskad smak av Elits Bcaa över en skivad grapefrukt m, såå gott😁🙌


» 1år som sambos ❤️

Denna veckan, veckan innan Tömningsveckan har jag vaknat väldigt tidigt. Pigg redan vid tre men somnar om snabbt efter jag varit på toa. Felix går upp på sin morgonpromenad vid 5 och då vaknar jag också men ligger kvar en stund till då gymmet inte öppnar förrän 6.30 då jag går till gymmet och sätter mig på cykeln i 45min och kollar på serie:)


Klockan 14 var jag tillbaka till gymmet för att möta upp min Bodyfitness tjej som ska debutera på Tammerpokalen om 4 1/2v. Vi körde axlar och posering i 2 1/2.

Därefter var det snabbt hem och fixa och tricka. Det var nämligen 1 år sedan jag och Felix blev sambos, så jag överraskade han med lite lyxigare variant av diet mat och en liten present, ett armband från Skultuna. Jätte fint men dock var det för litet så hoppas det finns större storlek att byta till.


Tack ännu en gång för att du är du Felix och för att du alltid står vid min sida! Älskar dig så otroligt mycket! ❤️❤️❤️



» Förhandsvisning av "Baywatch"

I onsdags var jag och Felix på förhandsvisning av bion "baywatch". Där bjöds det på massa gott som vanligt, bl.a. Munkar, choklad, chips, energidryck, godisregn mm.

Jag och Felix fick dock inte njuta av det då vi båda är på diet, men tur så hade jag med mig lite snacks till oss, tomater och cashewnötter 😂

Jag vet inte varför jag får dessa inbjudningarna till förhandsvisning, men det är bara massa fitness och blogg folk som går, så förmodligen genom min instagram. 
Träffade några stycken där, bl.a. Denna sköna bönan, Unni 😁

Baywatch filmen var helt okej enligt mig, lite små rolig men också seg i mellanåt.