» NK vårmode kväll

I onsdags körde jag ett annat monster pass, arbetspass. Jobbade från 9.30-23.05! Vi hade nämligen vårmode kväll får inbjudna mellan 20.30-23.00. Det kom lite folk och det är alltid trevligt med lite aktivitet :) 






» Monster pass med Linn

I tisdags körde och Linn ett riktigt monster pass, vi dödade biceps och triceps! Riktigt kul hade vi. Dessutom var det ovanligt lite folk och sista 1.5 timmen så var vi helt själva och passade på att posa innan vi gick hem ;) 
Ett exempel på en övning som var jobbig som vi gjorde både med biceps och triceps fast i olika omgångar. 10 reps bicepscurl med stång i cabelmaskinen, direkt efter spänner biceps i ca.30 sek, 10 reps bicepscurl, direkt stretcha ut biceps i 30 sek, 10 reps bicepscurl, 30 sek spänna biceps osv. Fortsätt så tills du är helt död! :) 




» Body combat med Erica :)

I måndags hängde jag faktiskt med Erica på ett träningspass som heter bodycombat. Det är en kampsports inspirerad klass då man boxas och sparkas i luften, skit skoj!! Jag var helt såld på det innan jag började Muay Thai, körde det 1 gång i veckan och vi var alltid samma gäng som körde, så jäkla kul!! Det var faktiskt det som fick in mig på Muay Thai :) 

Jag och Erica körde på hårt och efter passet stannade jag kvar på Odenplan och trängdes och körde slut på sista magmusklerna :) 





» Tapas

I helgen hade jag vilodag på fredagen då Ali bjöd ut mig på tapas, mums! :) 
Lördagen efter jobbet körde jag axlar och mage med en grann kollega, har bara pratat med henne några ggr. Hon ville hänga på och det det riktigt kul och en riktigt bra träning! 




» Proteinbar på nötter o frukt


 
Ingredienser:
 
1 dl mandlar
1 dl hasselnötter
3 dl fiberbirikade havregryn
1 dl russin
10 st aprikoser
1 dl BodyScience vanilj ice cream casein
2 msk kokosmjöl
1 äggvita
2 msk lågkalori äppelmos
2 msk bodyscience jordnötssmör
1/2 tsk vaniljarom
1/2 dl mjölk
 
Mixa nötterna i en matberedar, mixa även havregrynet så det blir som mjöl. Mixa sedan sedan torkade frukterna för sig och det torra ingredienserna för sig, sedan i med resten. Kavla ut till den tjockleken du vill ha. Lägg den sedan i kylen under tiden som du gör toppingen.
Jag gjorde toppingen utav avokado, kakao, bodyscience choklad casein, lite stevia.
går jätte bra att ha i kylen och även att frysa in, perfekt som mellanmål!
 
 

» abs workout

Här är två klipp på bra övningar för att träna magen!
Den sista har jag en medicinboll på 6kg och gör 12 reps på varje övning. Denna övningen ska verkligen brännas i magen och om det är jobbigt nog kan du även testa första gångerna med att ha fötterna i golvet. När du känner att du fått in tekniken och blivit starkare så upp med benen och öka sen även i vikt :)
 
 

» Pannkakor av bodyscience bakprotein

I helgen gjorde jag även himmelskt goda pannkakor som jag måste dela med mig! :) 

1 1/2 dl fiberberikade havregryn 
1 msk kokosmjöl
1 msk mandelmjöl
1 dl body Science bakprotein 
1 banan
1 ägg
2 äggvitor
1 msk lågkalori äppelmos 
1 dl keso
1 krm vaniljarom 
1/2 dl mjölk
Mixa allt & stek 👌😊

Jag varvade pannkakorna med vaniljkräm och hallon. 

Vaniljkräm
Mixa kesella, keso, äppelmos och vaniljarom efter smak. 

» Hemma gjord pizza!

I helgen var jag ledig och jag hade inga måsten, förutom tvättade på fredagen men det var inte så mycket. På lördagen blev det ett bra bröst pass innan premiären för gladiatorerna :) även ätar dagen också så jag och Ali gjorde hemma gjord pizza, super gott! Sen massa chips och choklad :) söndagen blev det rumpa och ben för min del och avslutade med intervaller på 15% lutning som Ali pushade mig igenom, fy fan vad jobbigt det var!!





» Casien kladdkaka

Häromdagen gjorde jag en nyttigare variant av kladdkaka, såå god! Dessutom tar den bara någon minut att göra, man gör den i micron. Jätte gott med lite kesella och bär till. 

1 dl body Science double rich chocolate
2 tsk kakao
2 tsk kokosmjöl
1/2 tsk bakpulver
1 msk stevia
1 äggvita
4 msk mjölk 
Blanda samman allt till en degklump och bred ut i en skål. Lägg plastfolie över och in i micron på full effekt i ca 1 min. 


» 2 timmars promenad i vårvädret

Jag vet, en hel vecka sen jag skrev här sist, förlåt :) 

Idag är det nästan lika fint väder som förra söndagen, dock var det mycket varmare i luften, helt underbart vår väder. Det blev iaf ingen snö i helgen dom jag hörde att det skulle bli. 

I söndags tig jag och Bella en lång promenad på över 2 timmar i det sköna vårvädret. Vi gick en runda som vi inte gått tidigare, var jätte fint! Vi såg även bäver bo, men ingen bäver. Bella tog även sitt första dopp :) 






Ute gym i Björkhagen 



» NK Awards och kollektions visning

Förra veckan var det inte bara träning på schemat utan både NK Awards och kollektions visning med jobbet. Tisdagen var NK awards och det var jätte kul! Det var prisutdelningar, mat, mingel och dans :) jag hann även med ett bra bröst och mag pass innan. 

Torsdagen var det kollektions visning med jobbet. Dom bjöd på mat och dryck och visade höstens kommande kollektion, mycket snyggt! 






» Blomma utav min älskling

Helgen har jag jobbat eftersom jag var ledig ons,torsdag. I torsdags när jag kom hem från träning fick jag en jätte fin blomma utav Ali som passade jätte fint i köksfönstret <3 

I fredags efter jobbet kl.20 körde jag och Carro ett bra effektivt ben pass med inriktning rumpa :) sen åkte jag hem tog mig ett glas rött och åt lite naturgodis, efter maten såklart. Ali var ute med jobbet och Bella var hos Eva, men det var mysigt ändå. 

Igår blev det axlar och mage efter jobbet, en rolig kombination som jag måste försöka få in oftare i träningsschemat. När jag kom hem hade Ali fixat gotti gott och jag fixade middagen. Sen myste vi alla tre framför en film. 


Haha Linn försöker lära mig hur man poserar i bikinifitness :)


Ätar dag :) pasta och vitlöksbröd mums!!