» VÅÅÅÅR

Jag missade att skriva igår om att när jag och Elin var ute med Lea i Hummlegården såg vi första vårtecknet, SNÖDROPPAR! :) vi såg även Johan Ulveson som spelar Fredrik Segemyhr i C/O Segemyhr

I morgon åker jag, Henrik och Bella till S:t Anna skärgård, där Henriks familj har ett landställe. Vi ska ligga över i två nätter och det kommer vara fullt hus med hans familj. Även Bella får hundsällskap utav Henriks kusin Sofias hund, Alfons :) Det ska bli fint väder också, så jag längtar verkligen. Kommer känns som en liten mini semester:)







» En runda på Östermalm med Elin

Idag tog Elin med mig på en second hand runda på Östermalm, jag hade velat göra ett fynd på en Mulberry väska bayswater, men det kan jag nog glömma. I en av butikerna hade dom väntelista ifall det skulle komma in en, vilket det gör väldigt sällan. Elin bjöd mig på lunch som grattis på Café Baresso på Östermalm, det var jätte gott och mysigt. Det har verkligen varit starka vårkänslor idag, på fikets ute plats var det fullsatt med folk som satt med sina vårjackor och solglasögon och njöt i solen med sin kopp.

Det blev en väska som hängde med mig hem idag iaf, dock ingen från sceond hand. Tack mamma så jätte mycket, det blev en snygg DKNY väska för födelsedagspengarna. Den är inte bara snygg, den är praktisk också;) många fack och behändig storlek! Love it.
Jag tog ett träningspass på hötorget (Satsflow) innan jag åkte hem till mina älsklingar. När jag kom hem tog vi alla tre en härligt promenad på 1 1/2 timme.
Vad tycker ni? har jag gjort ett fint köp?

» Hurra hurra hurra!!

Idag var det ingen vanlig dag för det var jennys födelsedag...hurra hurra hurra!!
Idag var det ingen vanlig dag för det var Henriks födelsedag...hurra hurra hurra!!
Ja precis, både jag och Henrik fyller år. Samma dag men inte samma år ;) Grattis älskling!
Vi firade inte med något speciellt idag, jag jobbade kväll och Henrik var sjuk:( men vi hade en mysig morgon iaf:) Vi ska fira våran födelsedag snart på ett mysigt hotell/herrgård..längtar! :D

» Familjen på besök

I helgen har min kära familj varit här och hälsat på. Mammma, hennes sambo Fredrik, min syster Therese och hennes sambo, Calle. I fredags bjöd jag på god middag och tårta, därefter spelade vi spel och drack och åt lite gott till. Lördags var dom först på stan och kikade medan jag tog en fika med Lotta och Gustav som också var i Stockholm. Jag träffade även min kompis Emanuel en snabbis innan jag mötte upp familjen i slussen för att sedan gå till en sportbar och kolla på Chelese-Aston villa. Kvällen avslutade vi hemma med pizza och annat gott. Det har varit väldigt trevlig med familjen på besök, tyckte även lilla Bella som heller inte har träffat dom på länge!
Mamma och Fredrik
Calle, Therese och Bella
Fylld fläskfilé med parmaskinka, mozzarella, soltorkade tomater och italienska örter. (glömde ta kort så detta är resterna :))
Choklad tårta med hasselnötskräm och en hallonmix med vanilj kesella.
Jag och Henrik fick presenter eftersom vi båda fyller år på måndag
Calle, Fredrik och Henrik på sportbaren
Jag
mamma och Therese

» VIP kväll på Mango

igår hade vi VIP kväll på Mango, det var riktigt skoj! Det bjöds på champagne, tilltugg, goodiebags och 25% rabatt på hela sortimentet :) Det bildades en stor kö innan insläppet och det var riktigt svettigt att jobba. Kunderna minglade och shoppade loss. Proven fylldes snabbt med kläder, så det var att snabbt springa och hämta samtidig som man skulle hjälpa kunderna hämta nya storlekar och mingla tillsammans med dom!
Marianne, Anna & Regine
Marianne & Regine
Stylist från Kicks
Jag
Kön utanför
Mingel
Mingel

» Rosor utav min älskling!

Jag fick jätte fina röda rosor utav min underbara älskling när han kom hem :)

» Min & Henriks halvårsdag!

Idag är det min och Henriks halvårs dag tillsammans, tiden går fort när man har roligt! Igår skulle jag göra ett armband till min älskling som jag skulle ge till honom idag, men det blev alldeles för smalt så det fick jag istället. Otur, jag satt verkligen uppe sent i tre timmar och gjorde det. Hade jag inte gjort om jag hade vetat att det skulle bli så smalt, men nästa armband ska bli till Henrik! Idag har både jag och Henrik jobbat kväll, så ingen mysig halvårs dag för oss inte, men det har vi nästan var dag ändå:) Han är verkligen helt underbar, så det kommer förhoppningsvis bli många fina år tillsammans, fler dagar att fira :) Älskar dig, Henrik!
En trött Henrik ;)

» Hotellövernattning

Igår var jag, Natalia och Elin först hemma hos Elin och hade det väldigt trevligt! Drack vin åt massa gott och en hel del tjejsnack :) Sen avslutade vi kvällen med att dansa loss först på Pure och sedan på Solidaritet. Idag kom Gun (Henriks mamma) över och lämnade vår gemensamma födelsedags present. Om ni inte vet så fyller vi båda år 29 mars lustigt nog. Vi fick en hotellövernattning customer.se/avkoppling precis som jag och Henrik har pratat om att vi ska gör för att både fira våran födelsedag och att vi har varit tillsammans i ett halv år. Jag pratade med Gun tidigare idag och nämnde detta och därför ville hon komma över med presenten innan vi beställde något själva. Vi blev båda väldigt glada för presenten, ska bi såååå mysigt! :)

» Barcelona

Jag har äntligen fått lära mig kassan, vilket bara jag och Annelie som har fått göra. Det är väldigt roligt och dessutom får man avsluta bättre med kunde som man har hjälpt. Idag var högsta hönset från Barcelona hos oss och kollade så allt såg bra ut, vilket det givetvis gjorde:) så det blev även några kindpussar...tsss :) Ne nu är maten klar och sen ska jag skynda mig in i duschen, för i kväll blir det utgång!

» Shopping dag

Vilken härlig ledig dag jag har haft. Jag gick upp någorlunda i tid och åkte in till city för att shoppa. Jag var på Gildaskolan och köpte några hudprodukter. Sen köpte jag även två basic llinnen från Zara, målarduk, målarpenslar och andra verktyg för att måla. Jag skulle även köpa ett nytt fint halsband till Bella, men jag hittade inget fint så det blev bara ett hundschampo. Jag kom hem ganska tidigt, åt lunch och gick ut med Bella innan jag gick ner till Sats och körde ett Satscorepuls pass. Nu ska jag och Bella ta ett bad :) juste igår när jag jobbade hjälpte jag en kund och det roliga var att hennes kompis som var med, var "min" frisör som klippte mig häromdagen. komiskt tyckte vi båda, som jag sagt tidigare, Stockholm är inte så stort ändå.

» En liten funderare..

Varför är det så att det känns okej att hälsa och ibland stanna upp o prata med den mötande med hund när man själv är ute med hunden, samma gäller med äldre. Det är artigt att hälsa på äldre, men att hälsa på någon annan random gör man inte. Om man går med barnvagn och möter en annan med barnvagn, hälsar man då också?  Varför? Är det för att man har något gemensamt? eller gäller detta bara hundägare? Är det enbart för hundarnas skull för att dom ska få chans att hälsa? Jag vet inte om jag bara pratar ute från mig själv, men jag tror att dom flesta av er håller med? Ett leende till den gamla gumman/gubben känns inget konstigt, men skulle du få ett leende utav någon random skulle du undra varför hon/han log eller hälsade på dig? :)

» klippt & gjort!

Idag vaknade jag av att det knakade på dörren, jag väckte Henrik, men han sov som en stock och ville inte gå upp och öppna. -Öppna du då, säger han. Ne det tänker jag inte göra och somnar vidare. Undra vem det va? det var inte du som knackade på dörren i morse vid 8.30? Strax efter ringer telefonen och det var djurkliniken som hade fått provsvaren och det visade sig att Bella har/haft en godartad hudtumör, vilket var en lättnad att höra.

Jag kunde inte somna om så jag och Bella tog en skön morgonpromenad innan jag gick ner till Sats och körde Satscorepuls. När jag kom hem väckte jag Henrik och sen hade vi en mysig dag innan vi åkte in till stan tillsammans. Henrik skulle jobba och jag hade bestämt mig för att klippa mig. Klippt och gjort! Jag är jätte nöjd med resultatet, faktiskt skönt att klippt av en lång bit av håret. Vi tog nog ca 20 cm slitna toppar :) så nu är det snyggt och friskt hår! Därefter gick jag till Friday´s och fick godkänt att Henrik;) Jag mötte upp Elin där och vi gick och kikade lite i affärer. Jag provade några jackor, är väldigt sugen på en kiltad Barbour jacka, men vi får se. Vi avslutade med en fika på wayne´s coffee.
Vad tycks?
Kan ta bort längderna så blir det som kortklippt också:)

» Melodifestivalen 2010

&Jag hann inte se hela Melodifestivalen, därför att jag har jobbat idag och direkt efter jobbet åkte jag till Henriks pappa för att hämta Bella. Jag blev kvar där på middag och Bella ville knappt följa med mig hem efter att blivit bundis med lilla Noa (henriks lillebror).
Jag såg alla snuttar iaf och jag tycker inte att någon var dålig, utan några som var riktigt bra :)
Vinnaren var helt klart rätt vinnare!! Så roligt att se en okänd vara så duktig och se i detta fall hennes glädje! Även Darin, Salem Al Fakir, Timoteij och Ola var duktiga. Sen tycker jag även att Peter jöback förtjänade bättre poäng, dock lite tveksam till Eric saade, han var bra, men kanske inte sååå bra.

» LIKA SOM BÄR

Belladonna?
Stitch?

» Vårkänslor!

I dag var vi hela familjen ute och gick i det fina vädret. Henrik tog med oss på en ny runda som var ungefär 1.5 timma lång, så underbart! Det känns verkligen att våren är nära! :D märks att det är många som har vårkänslor, idag på jobbet kom en man in med en kulglass medan hans fru köpte en klänning. Den bästa årstiden är enligt mig våren, helt klart! så jag längtar verkligen. Man blir så lycklig av vårvädret, gräset blir grönt, fina blommor och man uppskattar solen så fort den är framme. På sommaren tar man för givet att det ska vara sol hela tiden och blir besviken så fort den går i moln.
Underbara Bellis

» Alice i underlandet 3D

Idag vaknade jag nästan med solen, underbart! Jag och bella traskade i raskt takt ute i en timme i solskenet. kan det bli bättre start på dagen?! kom hem åt en rejäl god frukost och senare gick jag ner till gymmet och körde styrka. Jag kom hem lagom till Henrik hade gått upp ;) då satte vi fart med att fixa klart med listorna i sovrummet. Det blev fin fint. Henrik gick ner till centrum och köpte hem sushi. Det har blivit en dålig, bekvämlighet att köpa hem numera, men det beror på att vi har haft fullt upp. Slut med dom dumheterna ;)
Nyligen kom vi hem från bion, vi såg Alice i underlandet med 3D. Jag tyckte inte själva 3D var så speciellt, men filmen var mkt bra. Jag bjuder på den här:)
Jag i dom snygga 3D glasögonen

» Listerna målade

Strax efter vi vaknat gick jag och Henrik med Belladonna till Henriks mamma för att hon skulle vara hundvakt åt henne medan vi åkte till Bauhaus och köpte b.la. toasits. kikade inne på Länna möbler efter en sängram, men hittade ingen som föll oss i smak då heller. Dessutom var vi på tippen och slängde lite skit. I mellan detta tog vi lunch i farsta centrum.
När vi hade hämtat Bella och var hemma tog Henrik på sig att måla listorna och jag lagade en god asiatiskt skaldjurs soppa. I morgon ska vi sätta upp listerna :) kommer att bli så fint!

» TGI Friday´s

Igår glömde jag min mobil till jobbet och jag kände mig väldigt handikappad utan den :) Efter jobbet åkte jag direkt till Friday´s för att möta upp Elin, medan dom andra Friday´s folket var och spelade bowling. Jag skulle också varit med egentligen, men jobbade till 19 så jag hann inte. Vi mötte upp alla andra på det andra Friday´s, det var väldigt kul att träffa alla mina gamla goa arbetskollegor.

» Barkarby

Först tog jag och Bella en riktig powerwalk i halvmeterdjup snö i en timma, både jag och Bella var helt slut när vi kom hem, men kul hade vi! Mindre kul hade vi lite senare, Bella har nämligen fått en knöl på sin ena bakre tass. Så vi var hos veterinären för att kolla upp den och det var jobbigt att höra henne tjuta när dom tog stickprover på henne. Bella var som alltid väldigt duktig och jag får reda på provsvaren i slutet av nästa vecka.
I eftermiddags var jag och Henrik i Barkarby och strosade. Vi var inne på Dormy golf där Henrik provade några klubbor och hittade några som han beställde. Jag provade också att slå :) det var svårare än vad jag trodde, men roligt var det. Vi var även inne på IKEA och köpte lite smått o gott så som dörrmatta, lampa, gardinstång och en dörr till badrumsskåpet.
Bella busar i sin bädd :)

» En dag i farstacentrum

Idag har jag och Henrik varit lediga, båda två :) Vi åt frukost tillsammans..! Sedan gick vi ner till Farsta centrum och kikade runt och handlade lite småsaker. Henrik köpte även kläder; ännu en jacka bl.a. dessutom klippte han sig. Innan vi gick hem igen så åt vi lunch. Henrik åkte sedan in till stan för att träffa några kompisar och planera en svensexa. Jag körde ett satscorepuls pass och färgade håret.

» Soffan såld!

Yes! jag sålde min soffa i dag för 3500 kr.. weiii. Han ville pruta ner den till 2800, men jag sa prompt nej, eftersom att det inte fanns några skavanker att pruta för. Dessutom hade dom med sig släpkärra och givet 3500 kr, jag visste att dom hade redan bestämt sig. Så jag fick den för 3 500 som jag satte ut den för :)
Tidigare idag mötte jag upp Elin på Sats Regeringsgatan och så körde vi Satspowerstep och därefter åt vi lunch på Vapiano (En Italiensk restaurang med mycket god pasta!)