» Samarbetar med nobe Aloe Vera

I söndags innan jobbet fick Pablo ett grymt axelpass på Regeringsgatan, riktigt kul att agera som PT, speciellt med dom som vågar ta i. 

Igår däremot var det min tur att kötta axlar och det gick riktigt bra! Har känt mig svag och som jag tappat för mycket muskler, men efter att pressat upp 50kgx3 i pushpress så känns det bra igen :) 



Jag var även ledig igår och hade en skön dag utan stress. Valde dock att gå upp kl.08 för att slippa stressen. Gjorde iordning en god BCAA drink och vaknade till liv innan jag o Bella tog våran morgon promenad. 
Mixa: 
is, ingefära, bodyscience BCAA-XX Cola 

Sen gjorde jag bort mig lite, åkte till Hornstull för att köpa mat till Bella, men då öppnade inte dom förrän 12 och jag var där 10.30, det känndes lite surt. Hem och laga mat, riktigt billigt med lax nu dom senaste veckorna och nu ännu billigare 89:-/kg vet inte hur många kilo jag köp det senaste, bästa! 

Fick även hem en låda från mitt nya samarbete med Nobe Aloe Vera :) super god och sockerfri, perfekt under min diet! 





» Avokado med ägg

Ett gott och kul tips till salladen eller som mellanmål. Gröp ut kärnan ur avokadon och lite av avokadon sen kläcker i ett ägg där i. Ställ sedan in den i ant. Ugnen eller i micron tills ägget är klart. Woalla ;) 



» Poseringsträning & fredagsmys med Becca

Kl.07.00 var jag på sats Odenplan där Emma Melin som sytt min tävlings bikini hade poseringsträning. Vi var några tjejer, dock var jag den enda som skulle köra bodyfitness dom andra bikinifitness. Det var jätte kul och lärorikt, det är varannan fredag 07.00 och det kommer jag vara med på varje gång. Jag fick även min bikini utav Emma, så nöjd, nu ska jag bara blinga den själv också :) jag började jobbet kl.11, så jag hann även kötta biceps o triceps innan jobbet. Jag slutade jobbet kl.20 och efter jobbet bjöd jag hem Rebecca på middag som jag förberedde i torsdags, bara stekte på det lite och tillagade laxen. Efterrätt blev det casein pudding och Lohilo protein glass haha sp hon fick en diet middag deluxe ;) vi hade jätte en jätte mysig fredagkväll! ❤️ 

Provade min tävlingsbikini 

Fina Rebecca 
Efterrätten 
❤️

» Kost och träningsscheman

Dagarna går så ruskigt fort! Speciellt dom dagarna som man är ledig. Mina lediga dagar denna veckan var onsdag o torsdag, men igår fick jag hoppa in o jobba 20.30-23.00 för vi hade NK man kväll. Då fick det bli ett bröstpass på morgonen istället. 


Avslutar torsdagspasset med lite formcheck ;)

I tisdags blev det heller inget pass på kvällen, har bestämt mig för att köra tisdagar som min vilodag. Vilket är väldigt ovanligt, brukar bara ha vilodagar när något annat dyker upp så jag inte kan träna. Men vila är också väldigt viktigt så kroppen hinner återhämta sig. På tisdagen var jag dock på gymmet iaf och "jobbade" så min "PT-klient" Martin fick ett bra benpass! 
Martin får avsluta med min kombo mage :) 

Jag har även hunnit med och skrivit ett träningsschema till en bekant tjej som jag även skrivit kostschema till. Hon är riktigt peppad och det ska bli spännande och se hennes utveckling! 

Lite posering på sats Regeringsgatan ;)

» Kycklingbiffar

Fick en kommentar från en tjej att hon ville se lite mer inlägg på min kost, så absolut ska jag fixa det :) Denna gången blir det ett riktigt enkelt och super gott tips på kycklingbiffar som är kanon om börjar tröttna på kycklingfilé :) varför har jag inte gjort det tidigare. Jag gjorde dom på kycklingfärs, ingefära, röd Thai krydda, kanel och ett ägg. Super gott! 

Jag steker alltid min mat i bodyscience kokosolja, ett hälsosammare alternativ till smör o olja.  

» Lördags mys med Lotta

Lördag= påfyllnadsdag, mer kolhydrater till Jenny:) började morgonen med den efterlängtade gröten som jag kokar ihop vaniljcasein, det blir så jäkla gott! Lite kanel och blåbär på det också. Jag testade något nytt, vispade ihop äggvita, vaniljarom till fluff och sen även kanel, in i micron på full effekt i några sekunder, gott!! Jag gjorde även en slush på bodyscience XLNT Apple BCAA, isbitar, funlight och ingefära, riktigt frisk och god drink :) 

Min underbart goda gröt

Underdagen lagade jag ännu mer prepp mat inför veckan och skrev även på ett träningsschema som en tjej ska ha. Senare blev det ett intensivt benpass med fokus på benböj och benpress. 

På kvällen var jag bortbjuden till Charlotta, min finaste som nyligen flyttat hit från mina trakter :) 
Hon bjöd på jätte god kyckling, råris och grönkål som var anpassad till min kostplan. Jag hade med mig choklad casein så jag stod för efterrätten. Vi hade en super mysig kväll! 





» Fredagsmys efter fredagsfys

Varför ska helgerna gå så fort? Speciellt när man är ledig. Jag har iaf haft en mysig och produktiv helg, hunnit med ganska mycket tycker jag. Städat, tvättat i vanlig ordning, men också lagat en massa mat som jag också vägt o portionerat i matlådor. Redo för en ny vecka :) faktiskt kul att laga och väga maten, gillar ha koll och ordning o reda. 
 
Här är bara en del av det jag lagat i helgen. 

På fredagen var det även väldigt fint väder, så jag och Bella tog en skön promenad vid Gärdet fältet och Djurgården. Senare på kvällen blev det biceps och triceps som fick jobba. Sen lite fredagsmys. 





Vattenmelon & Bodyscience vaniljcasein med kanel och blåbär, riktigt gott! 

» Kostscheman

Oj vilken vecka! Även denna veckan har varit tung, fullt upp non-stop och mycket i tankarna. Jag har jobbat mån-torsdag och hunnit med att träna PT-klient och promenerat till jobbet, på mina raster har jag ätit och sen suttit och räknat på kcal på kostscheman både till mig och andra, verkligen inte det lättaste. Efter jobbet har jag tränat och sparat lite tid på att träna på sats Regeringsgatan som ligger precis vid mitt jobb, sen hem väga mat, äta och laga och väga morgondagens lunch, mellis och middag. Sen slappna av och avnjuta en skål casein och sen sova som en bebis :) 




» Mäta av min tävlingsbikini

Söndags var jag ledig och hade bestämt träff med Emma som ska sy min tävlingsbikini. Jag var hos henne vid kl.10 och mätte, provade av och formcheckade lite, riktigt kul :) längtar tills den är klar så jag får se hur den blir. 
Sen åkte jag hem och städade, städade även ur min frys som jag fått. Så himla glad över den, underlättar en heldel! På eftermiddagen var det ryggbygge och efter så blev det lite shopping av kyckling, torsklåda, broccoli och massa annat. Dock längtar jag tills löning så jag verkligen får fylla min frys :) kvällen bestod av äta, laga matlådor och väga o portionera i matlådor.  

Min nya frys :) 
Några kilo kyckling, broccoli och en torsklåda, längtar tills jag får fylla den mer :)

» Cava mingel hos becca

I lördags efter jobbet åkte jag och Emma hem till becca som hade lite cavamingel efter att hon renoverat klart sin lägenhet. Den var fin redan innan men nu är den helt fantastiskt fin!
Hon bjöd även på lite tilltugg och kyckling ceasarsallad, jag fick stå emot tilltugget och cavan, men jag hade även med mig en egen mat låda så jag fick i mig dom kcal och kolhydraterna jag behövde. 
Vi hade en jätte trevlig stund med både mys och heta diskussioner. Det var bla om barn, politik och om religon haha märks att vi börjar närma oss 30 :) jag har varit ganska trött denna veckan och hade jobbat, så jag var hemma redan vid 23. 

Mina härliga tjejer :)
Erica, Julia, Lina, Emma, Becca, Carro & Julia



» Anmäld till luciapokalen bodyfitness -168cm

I fredags fick jag en glad överraskning, jag fick en stor frys som jag velat ha länge! Så glad, nu ska jag preppa den med massa kyckling, lax, torsk, broccoli  och massa matlådor. Kommer bli så smidigare nu under min diet :) 
Nu är jag även anmäld och upp på listan , luciapokalen bodyfitness -168cm 


Weeii börjar kännas på riktigt nu, lite nervös, men väldigt roligt och spännande. 

I fredags fick jag ett grymt biceps och triceps pass!! Låg på kolhydrater och med Pwo o aminosyror så fick jag ett galet pump! Sen var det hem och äts ett stort lass kyckling och potatis :) 




» Börjat anteckna gör att ha koll

Jag har jobbat hela veckan och varje dag har i princip varit dig lik. Vissa dagar har jag tagit härliga morgon promenader. Nu har allvaret med dieten börjat, men känns bra. Jag har börjat väga maten så jag har koll på mitt kcal intag och antecknar mycket, både mat träning och vikt så jag har koll att allt går i rätt riktning. Faktiskt väldigt kul :) 

I tisdags blev det Thai träning, bästa cardio träningen. Så jäkla kul, kommer aldrig sluta älska thaien!  
Form check på jobb toan ;) 
Min fina morgon pw till jobbet

Jag har dock varit trött denna veckan och har velat komma hem snabbt för att laga mat och äta efter träningen, så det har blivit sats Regeringsgatan. Hyffsat bra gym där också, men inte alls samma stämning som Medis. 
I onsdags blev det ett bröst pass, morgonen därpå var jag tillbaka på sats Regeringsgatan för jag hade jag min PT-klient kl.9.00, för det var hans tur gör cheastday :) på kvällen körde jag ett grymt benpass med hög puls och en vila på 30 sek mellan seten. 







» Axlar med becca

Måndag var min lediga dag från jobbet, men hjälp vad mycket jag skrev dit på min to do list! Jag och Bella började med en skönpromenad på gärdetfältet.
✅ laga mat för några dagar
✅ rensa ur en låda
✅ rensa bort sommarkläderna
✅ möblera om så jag ska få plats med min nya frys
✅ tvätta
✅ mejla
✅ anteckna träning+matdagbok+räkna på mitt kcal intag
✅ träna axlar+mage med becca 
✅ lämna en väska med sommarkläder i beccas förråd
✅ färja håret
✅ väga mat och portionera i matlådor 
✅ promenera och roa min hund Bella 
✅ vika kläderna 
✅ bädda sängen med nya påslakan 
Yes det var min lediga måndag 😅 

Kände mig stressad hela dagen, men så fort jag kliver in på sats, så mår jag bra! Idag hade jag även med mig becca och vi hade ett grymt intensivt axlar och mag pass! Riktigt skoj! 

Jag & min fina becca

» Min jobb helg

Jobbat hela helgen, men varit en lugn och skön helg. Fredag jobbade jag till åtta och valde att köra pass biceps triceps på morgonen innan jobbet för att få fredagkvällen framför gladiatorerna :) 


På lördagen var det benslakt som inte heter duga!! Jäklar! Var nig det bästa benpasset på länge, kunde knappt ta mig hem, men åh vad jag älskar't :) 

Söndagen promenerade jag till jobbet, tar ca 40 min i raskt takt, skön start på dagen! Slutade jobbet 17 och åkte direkt till sats Medis för ryggbygge :) 



Så här såg mitt upplägg ut 
Övning kg*reps*set 

» Kalk överallt

När jag och Bella kom hem till Stockholm igen med tåget var klockan 18.30 och då var det bara hem lämna Bella, packningen och byta om. Mötte Erica strax efter 19.30 på sats Medis så körde vi ett bröst och magpass med mest fokus på bänk. Jag hade köpt en flaska med flytande kalk dom jag ville använda. Jag tog bort korgen och trodde att hålet hade klibbat ihop så jag tryckte extra hårt när jag märkte att det inte kom något och poff sa det och var en till kork som sköts iväg och det var vitt överallt! Hela mig, Erica, bänken, golvet och spegeln, överallt :) o vad vi skratta! Haha 

Syns inte lika väl på bilden




» Två underbara dagar hos Therese med familjen

I onsdags kl.04.50 ringde klockan och jag steg upp direkt, brukar alltid vilja znooza alldeles förlänge i vanliga fall. Klockan 06.40 gick tåget från Stockholm och vi var redan på plats vid 06.15, brukar ju vara i sista sekund till allt men vad skönt det var att slippa stressa. Tågresan gick fantastiskt bra, jag och Bella fick en hel cupe vagn för oss själv så vi kunds stänga om oss. Jag trodde jag skulle vara trött och sovs hela resan, men jag var vaken och läste Bodyscience Magazine medan Bella låg bredvid och snarka. 
Någon var trött iaf ;) 


När vi var framme i Skövde hämtade mamma oss så åkte vi till min syster Therese. Vi var där redan vid halv 11 så jag fick en hel dag där. Mycket lek o mys med världens sötaste Joline och sen fick jag träffa den lille nyfödda för första gången, riktigt sötnos. Mamma var med oss på dagen innan hon skulle åka o jobba. 



Blev även några chins i trädgården, fantastiskt härligt väder! 

Senare på eftermiddagen kom pappa och Carina hälsade på. Då bjöds det även på massa glass och himmelskt goda tillbehör som choklad och nougat sås, men som jag dock inte fick äta pga att jag går på diet inför kommande tävling. Det var jobbigt att motstå, men jac hade gjort egen casein glass så det kändes lite lättare :) 
Papps & min syster
Deras VS mina 

Carina och lillen 

Idag vaknade jag redan kl.06 och gick upp och då hörde jag att även Joline var vaken så då tog jag med henne ner och lekte lite så fick föräldrarna Therese o Calle sova ut lite :) senare när alla hade vaknat och ätit frukost så gick vi ut på en härlig morgon promenad. 

Blev även några chins på vägen ;) 


Therese med familjen åkte i väg en timme för att luncha med calles syster o mamma som var bestämt. Då käkade jag lite mat och njöt av solen med ett glas pepsi max och bodyscience :)

Vid 14.30 var det dags för mig och Bella att åka till Skövde för att ta tåget hem till Stockholm igen. Vi hade två underbara dagar, alltid lika underbart att komma dit och leka med Joline och bara njuta av ledig tid. 

Joline följer Bella till bilen ❤️

» Dagen efter

Dagen efter kräftskiva vaknar jag med Erica bredvid mig som skriker efter pizza redan vid 10-tiden haha även fast jag inte drack mer än något glas till maten så var jag helt död! Kändes mig lika död som Erica, förmodligen för att jag inte ens är van vid att vara ute och dansa till kl.03 på natten. Kul hade vi, men mindre kul att sova bort halva dagen efter :/ Erica gick och köpte en pizza, medan jag fick nöja mig med kycklingröra som heller inte var då dum ;) sen låg vi o drog oss i sängen ända tills hon åkte hem vid 16-tiden och då pallade jag också upp. Jag bytte om till träningskläder och gick en underbar promenad från Gärdet till Medis och körde ett lite lättare pass axlar. 

Promenad längs Strandvägen 





» Kräftskiva

Lördagen vaknade jag tidigt redan runt åtta, fixade iordning lite sedan tog jag och Bella en promenad och kikade på thoung Viking. Det såg jätte skoj ut och jag kommer nog delta nästa år :) på vägen hem stannade vi förbi utegymmet så tränade jag magen. Träffade även på Linda där, en tjej som brukar träna på sats Medis. Efter jag hade käkat lunch åkte jag o lämnade Bella till Eva och där hämtade Rebecca o Julia upp mig så åkte vi till sickla och handlade till kvällens kräftskiva. Vi hade kräftskivan hos beccas föräldrar och den blev riktigt lyckad! Super gott och jätte trevligt! Dock åt jag så mycket så jag på riktigt trodde magen skulle spricka, blev en riktigt shock för magen. Eftersom jag går på diet och börjar allvaret nu så såg jag det som sista frossar den. Kunde inte ens äta upp efterrätten för det var då min mage sa ifrån. Efter någon timme eller två kändes det bättre tack o lov så jag kunde hänga med ut och dansa. Ingen alkohol förutom till maten för min del, men jag hade skoj ändå! Riktigt kul! Även riktigt kul att min Lotta har flyttat upp hit till Sthlm så både hon och hennes Jonas var med. 

Toungh Viking 





Christopher vaskar :)

Julia, becca & Erica

Lotta & jag 

Christopher & Jonas 




Lina & Erica med deras bakverk