» Drog med mig Felicia till Nexus

Igår besökte jag mitt gamla hem Nexus, drog med mig Felicia för att köra thaiboxning :) jätte kul! Jag har inte varit där på evigheter och saknade många ansikten! I stortsätt alla ansikten var nya för mig, vilket är väldigt tråkigt! Jag tänker ofta på den tiden då vi körde i Slussen och vi var som en familj! Vi levde Thai och även tidiga söndagmornar var vi där ock körde slut på oss själva. Saknar det! 

Jag & Felicia på Nexus 

Efter träningen åkte jag till Eva för att hämta Bella, men blev också bjuden på mackor och vin. Alltid lika trevlig och kul att sitta och prata med henne. » Gasp linne 25%Älskar mitt nya linne från GASP! Egentligen är det ett killmärke men sitter skitsnyggt även på oss tjejer! 😃 

Passa på och beställ nu när det är 25% denna månaden (april) 
www.gasp.nu

» Boxning med Maggan

Som hamstern i hjulet, men ibland kännt som en död hamster fast hjulet fortsätter att snurra. Tiden är knappt och jag hinner inte så mycket mer än jobba och träna. Tur att bästa kvalité tiden är på gymmet :) 

Häromdagen hängde jag med Maggan till boxningen, jag och Maggan tränade tidigare tillsamman Thaiboxning på Nexus. Så jäkla kul det var! Svettades som en gris och hade sjuk träningsvärk i ryggen efter det! 
Jag & Maggan 

Fler bilder från veckans träning 

Nytt pb, 50kg*10" hantelrodd 
Ryggpass med Felicia


» Överrasknings B-day middag hos Lotta & Jonas

Efter träningen igår åkte jag hem till Lotta och Jonas på middag som överraskade mig med en födelsedags middag. Lotta välkomnade mig in med en drink och party hatt:) 

Lotta hade gjort en chiligryta på högrev som hade stått på långkok i 2 timmar. Det serverades på ett mexicanskt vis med taco. Verkligen super gott! 

Jag fick även öppna ett paket och ha en super mysig kväll! » Grill buffé med Felicia & Jossan

I lördags efter jag slutat jobbet mötte Felicia upp mig så åkte vi till sats Odenplan och körde på ett bra bröst pass. 


Efter gymmet åkte vi hem till Felicia, till Lidingö. Vi köpte med oss Thai mat och godis och såg en skräckis, "wrong turn" men den var inte bra. Den var snarare äcklig än läskig. 

Söndagen åkte jag iväg och jobbade 11-17, sen blev det ett benpass, men som inte alls gick bra. 

Kl.19.30 hade Jossan fixat bord för oss Jossan, mig och Felicia på Grill. Dom har grill buffé där på söndagar efter 15, super gott! :)