» Tävlingsdagen i Bodyfitness -168 Luciapokalen

Dagen var här!!! Jag sov som en stock och klockan ringde vid 07 så gick jag och Erica ner o käkade frukost tillsammmans med Elyn och Micke. Både min och Elyns form såg riktigt bra ut, torra och hårda. Fick fick lova av Micke att ladda på bra. Eftersom jag inte har haft någon coach så var jag oerhört tacksam att Micke ville även hjälpa mig och jag litade på hans ord. Första tuggan och jag satte tänderna i ett vitt bröd med leverpastej och det smakade sååååå gott!! helt otroligt! även riskakor med sylt på! :) himmelriket. 
 
Efter frukosten gick jag och Elyn för att lägga på andra och sista färgläggningen. Riskakor käkade vi en var 5.e minut och mat (ris) 2 ggr. Sen var det dags för styling, vi gick tillbaka till våra rum och fixade iordning oss för scenen :)
 
 
 
Sen var det dags att gå till svenska mässan till backstatge och förbereda sig. Riskaka efter riskaka, men plötsligt säger Micke varsågod ta lite nutella på riskakan, waaa... det var såååå otroligt gott och jag blev helt galen så jag var tillomed tvugnen att ta det lite lugnare. haha både Micke och Erica fick säga åt mig haha, men vad gott det var! 
 
 
 
 
 
Elyn & Jag
 
 När det började närma sig så var det dags att limma bikinitrosan, äta mer socker och börja pumpa :) Nerverna började komma, men jag kände mig inte så nervös utan jag var så ovetande om vad jag hade att förvänta mig. Det som var stressigt var at jag inte hade någon koll på när det var min tur eftersom det beror så mkt på hur lång tid det tog för dom klasserna innan. 
 
 
 
 
 
 
Tillslut var det dags och jag gick in i en roll där jag tänkte att jag var störst, bäst och vackrast och är här för att vinna. Jag tänkte på att jag måste synas och ta plats för att domarna ska se mig bland dom andra 25 vackra tjejerna. Det var en riktigt härlig stämning bakom scenen, bara fina komplimanger och positiv energi. Även på scenen var det inga armbågar i varandra, utan det var så otroligt skoj! En fantastisk känsla att stå där på scenen. 
 
 
 
Spänningen var stark efter varje särbedömning som gjordes och när jag kom vidare till final kände jag mig trygg. gick tillbaka till backstage och käkade mer socker, vitargo och pumpade på. Även en shot jägermister åkte ner ;)
 
 
 
Shotar jäger ;) 
 
Sen var det dags för finalen och då skulle vi gå våran I linje (T-walken var borttagen denna gången) och det gick jätte bra :) dock net jag gjorde min tackning gick jag ner väldigt djupt och jag kände mig lite stel haha.
 
Finalisterna
 
Sen fick vi ställa och på linjen och det var dags för prisutdelning och det kändes overkligt! stå där och hoppas på att inte höra sitt nummer var lite nervöst. det var jag och två tjejer kvar och det kändes overkligt. Vi höll varandra i handen och jag blev sist uppropad, jag vann!! dessutom med 3 poäng, vilket betyder fullpott!! :) Tjejen som kom tvåa fick 8 poäng, så jag vann ganska stort :) Jag har fortfande inte förstått utan fortfanrande försöker smälta det.
 
 
Micke & Jag
 
Direkt efter prisutdelningen fick jag gå backstage och bli fotad av Body magazin, vilket var riktigt kul! fick leka lite modell haha, först var det lite stelt, sen sa han att jag skulle snurra runt och leka :)
 
 
 
 
 
 
Därefter sprang jag ut för att krama på pappa och Carina, som varit i publiken och tittat på mig. Så glad över att dom var i publiken och tittade på mig, motiverade mig stakt då min pappa är min största förebild. Det är från honom som jag har fått mitt krigarhjärta, allt eller inget och att aldrig ge upp! Han är bäst! :)
 
 
Sen gick vi och handlade massa gott som vi gottade i oss :) Men sen fick jag springa i väg för ännu en fotografering, det var för mitt team som jag tävlade för MMSports.
 
 
 
 
 
Sen äntligen var det hem o slänga av sig bikinin och på med klänningnen och äta en god bit mat med ett härligt sällskap. Elyn hade bokat bord för 15 per. Jag firade lite extra med att snacksa på Mickes förrätt, sen blev det oxfile med risotto och rödvin som jag har längtat mest efter! Det blev även en riktigt god choklad dessert! 
 
En shot jäger innan middagen
 
 
 
 
Efter middagen gick vi vidare till Efterfesten, Erica mötte däremt upp sina vänner och provade på gbg uteliv. Dock var vi väldigt trötta jag och Elyn så vi var bara där en kort stund o minglade runt, sen gick vi till våra rum och jag var uppe någon timme till och frossade mig med massa gott hahah
 
Min vackra nyfunna vän Elyn :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Oslofru
01 December, 2014 - 11:17 / BLOGG: http://www.oslofru.com

Wow! Shit så vältränad du är! Hoppas du får en fin start på december! :)

Svar: Tusen tack! Ja jag är faktiskt nöjd med min tävlingsform :)
Jenny Söderström

Therese
01 December, 2014 - 11:17

Grattis igen! Jätteglad för din skull och du är riktigt vältränad men vad glad jag blir att du kan äta lite igen för nu är du alldeles för smal i ansiktet... tycker att du är mycket finare när du har några gram fett på kroppen ;)

Men ändå.. BRA JOBBAT!

Svar: Tack bästa! :) ja jag har redan fått tillbaka mina kinder, så du behöver inte oroa dig ;) ❤️
Jenny Söderström

Cattis
01 December, 2014 - 11:17

Alltså jag finner utan överdriva.. INGA ORD. Så fantastiskt vacker, du STRÅLAR. Stort Grattis!

Svar: Åh tusen tack!! Glädjer mig :) fint sagt!
Jenny Söderström


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo