» NK presenterar: SOMETHING ELSE

I samarbete med NK har examensstudenterna vid Beckmans Designhögskolas program för Mode samt Reklam och grafisk form gjort en utställning i Ljusgården på NK. Mycket snyggt. Konst. "haute couture".



» Gamla stan & hornstull

Igår efter jobbet gick jag till gamla stan för att möta upp Henrik, John, Amy och rebecca för middag och handboll på the liffy. Rebecca ska flytta utomlands och plugga några år, så dom firade av henne på några krogar. Det blev en tidig kväll för min del, men det var en annan som kom hem något rund om fötterna;) idag efter jobbet hakade jag på min kollega, stefan och hans vänner till en indisk restaurang i hornstull. Jätte gott och trevligt. När jag sedan kommer hem och står utanför porten märker jag att jag inte har mina nycklar. Dom ligger i min andra jacka inne i lägenheten! Är det bara jag som har sån otur? Det var bara att åka tillbaka in till stan och hämta nycklarna hos Henrik som var på jobbet. Inte nog med det så missar jag precis tåget, så jag får vänta i 10 dryga minuter. Jag har kommer ju aldrig göra om det här misstaget igen:)

» Ny inredning

Det blev lite smått och gott från IKEA som överkast, hylla, doftljus och annat små plock. Lexington kuddarna inhandlade vi för någon dag sen. Idag köpte jag nya handdukar från Gant och lite förvaringar från Ordning och Reda, så nu börjar det arta sig här hemma. Bild på skrivbordet får ni när det är klart :P
Lägg märke till söta Belladonna som sitter på nattuksbordet ;)

» IKEA

När Henrik gick till jobbet i morse kl.08 kunde inte jag somna om. Tanken att åka till IKEA hade slagit mig och var tvungen att gå upp och planera in det. Jag frågade Henrik om jag fick låna hans bil och om vägbeskrivningen. Han var lite skeptisk till att jag skulle hitta, även jag :) Tur hade jag att Sanna kom förbi och skulle lämna min tröja. Jag frågade om hon hade lust att haka på. Vi åkte till IKEA i Kungens kurva och Susanna körde ;) enkelt och smidigt tog vi oss dit och det blev lite shopping och lunch. Hem och fixa och trixa innan långpromenaden med Bella, träningen (BC) och innan älsklingen kom hem. Resultatet blev jätte fint! Måste köpa till några små detaljer nu bara.
Bilder kommer i morgon...

» Som alla andra

Japp, nu är man som alla andra; Äger en Iphone och HPI mössa :) Jag har verkligen velat hela vintern om jag ska köpa en HPI mössa. Verkligen ALLA här i Sthlm har den, men den är så snygg och det är första mössan som jag tycker att jag passar i, så idag tog jag beslutet och köpte den. Jag vet att jag tidigare sagt att jag inte stödjer päls, men nu har jag köpt en mössa med kanin päls, så varsågod och döm mig. Dubbelmoral i know! men det är så svårt...
Dagens jobb outfit

» Lotta på besök

I tidigt i onsdags kom kära Lotta på besök och stannade till fredag förmiddag. Vi började med shoppingrunda, sen vad det dags för träning. Jag sa till Lotta innan hon kom hit att onsdag kl. 18.30 måste jag träna Bodycombat och att jag skulle få med henne på det också. Det gick bra för Sats, så vi hade ett grymt pass innan vi gottade med god middag och vin till det. Efter vi fixat i ordning oss njöt vi av bubbel och present och julklapps utdelning. Vi fortsatte kvällen på Fridays´och sedan dansade vi loss på Soap bar.

Torsdagen började vi lugnt;) sen vidare ut på stan och avslutade med en pizza och öl på Vapiano. Hemma blev det ostar, kex, godis och film. Vi skämmer bort oss riktigt när vi ses;)
Vi hade det super mysigt dom dagarna. Älskar dig gumman!
Dags för Bodycombat
Lotta
Me

» NK Awards

Igår var jag på NK Awards och det var länge sedan jag hade så kul som i går!! Det var mat, dans och champagne och fina pris utdelningar som resor! :)
Amir, Emma, Stefan och Alexander
Fina Stina :)
Stefan och Nico
Jag, Emma och Stina
Stefan, min kollega :)
Gårdagens outfit

» Nu kör vi!

YES! i morgon sätter jag i gång med träningen på nytt. Jag har inte tränat på flera veckor pga jultiden, mycket jobb på nya jobbet och så har jag varit sjuk på det. Fortfarande rethosta kvar, men jag är pigg i övrigt, så det ska bli riktigt kul att sätta i gång med träningen i morgon med det bästa jag vet, Bodycombat ;)

I går såg jag Fredrik Reinfeldt inne på NK man, Marianne, min förra chef på Mango, sålde en kostym plus uppläggning till honom :) Även Simon & Tomas strosa runt inne på NK.

» Realisation på NK

Det har verkligen varit två intensiva dagar! NK rean har börjat, i går var det för kunder med NK svart kort och idag för dom med vitt kort kl.8-10 och sedan för allmänheten. Idag var det verkligen en lång arbetsdag, 07.30-20.30! Som tur var kändes det som det gick fortare. Tack vare att det är så mycket folk och att det verkligen handlas! Det är sjuka siffror vi säljer för, helt otroligt! :)

Det var roligt att se när vi öppnade, kunderna sprang in och vi personalen stod ovanför "Ljusgården" och applåderade och tjoade. Jag misstolkade att vi som är personal fick shoppa på rean första readagen innan alla andra, men så var det inte. Jag har fortfarande inte hunnit kolla ordentligt, bara sprungit lite snabbt på rasterna. Hittade en jätte fin kabel stickad ljus rosa tröja från Gant, men den var självklart slut när jag skulle köpa den :( Jag fyndade iaf en beige golf kjol från Galvin Green med 70%, 240 Kr!

» Lugnet före stormen

I morgon börjar rean för kunder som har svart NK nyckelkort, så idag har vi fixat och strukturerat upp på smartaste sätt inför rean. Vi är ännu inte klara, men i morgon börjar vi kl. 08 och fortsätter till kl. 12 då vi öppnar för kunderna. Man märker att folk väntar på rean, det är bara de utländska och dom som inte har NK-kort som inte vet att vi kommer ha rea. Några NK-kunder var smarta som kom och kikade och provade för att veta vad dom ska köpa på rean. Vi personal på NK är först ut på rean, mellan kl. 11-12 får vi shoppa. Fast jag har fortfarande inte förstått vilka som står i kassorna? :)

» Nyårsafton

Nyårsafton jobbade jag till 17 därefter blev jag upphämtad av Henrik så åkte vi till John och Amy. Vi stod för maten, men Henrik valde att kocka hemma hos dom. Jag hade gjort efterrätten dagen innan som blev Cheesecake med choklad tryffeltäcke. Allt var super gott och vi hade jätte trevligt. Eftersom John och Amy bor på värmdö valde vi att sova över där. Nyårsdagen tog jag, Amy en promenad med hundarna och med Althea i pulkan :) När männen hade vaknat upp beställde vi pizza och kollade på film.
Mästerkocken

Förrätt: Sparris soppa
Huvudrätten: Gratinerad hummer med risotto
Sötisen Althea
bella hittade sin plats;)