» Sparring

I måndags tränade jag första gången på 4 dagar som jag varit sjuk, äntligen. Har fortfarande lite rassel ihalsen, men jag känner mig pigg till 100%. På träningen körde vi endast sparring, vilket jag tyckte var bra. Sista tiden fick jag och Irini som ska matcha köra matchliknande sparring mot två grymma killar. Vi fick även ha både hjälm och västen på oss och jäklar vad varmt det blir med västen! puuh.. 
Först var det jag som körde mot Stefano i två min och dom andra stod runt som dom var ringen, det kändes väldigt ovant och kände mig instängs. Kunde inte förflytta mig lika mycket, vilket gjorde att jag tappade fokusen. Så det gick inte bra mot Stefano och heller inte mot Soheil som jag körde 30 sec efter i 2 min och  sen Irini i 2 min. Därefter var det Irinis tur att göra samma sak 2 min, 30 sec vila 3 ronder. Jag och Irini avslutade med sparring och hon hade västen och inte jag. Hon fick säkert in 4 st knän i magen på mig så jag tappade luften, vilket var bra träning att kunna återhämta andningen under fighten ;)
 
Såhär såg mina ben ut dagen efter sparringen och jag har ändå haft benskydd på mig! Jag har förmodligen väldigt lätt för att få blåmärken.
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo