» slappardag!!!

Igår var jag riktigtig trött hela dagen efter mitt första träningspass och lyckades aldrig vakna till. Idag var det ännu värre!! Somnade igår vid 23-tiden och vaknade idag vid 08, men somnade om till och från hela dagen. gick upp strax efter 09, åt frukost och kollade på nyhetsmorgon. När Malou efter tio var slut somnade jag om igen. Så höll jag på hela dagen. åt, kollade massa youtube klipp på thaimatcher, sov lite till. Jag tillbringa hela min dag i sängen med datorn! Det enda jag gjorde var lagade mat och raw proteinbars :)
 
Usch, jag känner att jag är sliten i kroppen och börjar bli sjuk :( Jag hade planerat att styketräna på dagen, men kände att det var viktigt att vila. Vet inte när jag sist hade en sån slappar dag, men det var behövligt. dricker Kan Jang nu 2 ggr om dagen, inne på min 3.e dag, hoppas verkligen att det funkar, får inte bli sjuk! 
 
Under gårdagens pass kände jag att jag fick ont i min vänstra axel, känns i framsidan och strålar ner till biceps :(
Kände inget under dagen idag med efter uppvärmningen när vi hade gjort 100 pushups (armhävningar) kändes det värre än gårdagen. Tog linnement på den och det kändes lite bättre iaf.
 
Efter uppvärmningen körde vi mycket teknik med krokar, uppercut och kroppslag. Avslutade med sparring med endast kroppslag. Efter träningen var vi några som stannade kvar och körde light fullsparring. Oscar, tränaren, vart lite orolig när han skulle gå och sa att vi inte fick skada oss, för ansvaret låg på honom, så upp med guarden sa han innan han gick :) 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo