» Fight 3/11!!!! :)

En underbar ledig dag!! All tid till thaiboxning :) Klockan ringde 08.30 åt frukost och chillade i sängen framför nyhetsmorgon. Klockan 10.30 var jag på Nexus och tränade med Luis. Vi körde nya kombos och lite tips och knep. Det sista körde vi light sparring, jag och Luis alltså haha!! jag hade ju inte mycket att säga till om ;) nästan 2m lång, 90 kg och lång erfarenhet. Så ja! han lekte med mig, men jag fick in några träffa iaf ;)
 
Hem, duscha och äta, sen mötte jag upp Michaela vid budo&fitness så köpte vi varsin hjälm så vi kan köra hårdare sparring på träningarna :) 
 
Kl.19.20 var det dags att åka till Nexus igen :D Idag körde vi två uppvärmnings övningar, sen körde vi sparring resten av träningen. Riktigt bra och rolig träning! Körde även med hjälmen, gick bra, men lite bökigt med den och varmt, men smällaran känndes knappt ;)
 
Fick reda på idag att jag har match den 3/11!!!!! I Falun. Ska bli så skoj, men nervöst!! Så nu blir det inga mer frossardagar för min del. Väger 60-61 nu och ska ner till 57 för att kunna gå antingen -57 eller -60 
 
Jag och min tränare Luis
 
Lunchen idag blev en egen gjord pyttipanna med potatis, morötter, rödbetor och sojakött mums :)
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo