» Fy fan för att bli utlåst och vänta i nästan 2 timmar!!

MIn söndag hade kunnat vara den bästa, men nej. Jag börjar med det positiva, jag gick upp vid kl.06.00, jag en söndagmorgon ;) För kl. 07.30-10.00 hade vi i tävlingsgruppen träning. Det var ett tungt pass!! Vi körde först mitsträning, sen sparring och resten av passet körde vi fys träning! 
 
Klockan 16.30 hade jag bokat in en ryggmassage, vilket kändes riktigt bra! Jag är spänd i hela ryggen och har fult at knutar i hela övre delen av ryggen. Efter massagen var jag helt död! ville bara hem till sängen och mysa ner. 
 
Nu kommer vi till det negativa, jag åker hem trött och sliten med min stora tunga väska. När jag står utanför min dörr så hittar jag inte min nyckel. Kollar säker i nyckelknippan 10 ggr, den var inte där. Claes hade tagit den för han trode det var hans nyckel som jag hade lånat. Jag blir arg bara jag tänker på det. Självklart hade min mobil dött också. Jag får alltså åka till Claes igen, jag vet att han inte är hemma för han skulle till en kompis, men visste att han skulle vara hemma runt 7,för då skulle Johan och Maja komma över på en fika. Jag köpte lite tilltugg för jag var hungrig och visste att jag skulle få vänta, men inte att jag skulle få vänta i nästan 2 timmar. Jag satt utanför Claes dörr, åt lite, sov lite, sen gick jag ner och frågade vad klockan var och fick även låna en mobil och sökte fram Majas nummer. Ringde henne och kollade om dom var på väg. Sen kom dom alltihopa, men jag var helt utmattad av träning, massage och hunger. Fy fan!! Tack Claes!!
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo