» Film inspelning med Bodyphoto på AAelit

Efter workshopen var vi helt slut, men gick av oss lite på kardio bandet. Vi är galet nöjda över dagen och det var såååå kul!! Tjejerna sa att även dom var nöjda, fick en stark inspiration, även jag och Antonia fick otroligt mycket energi och inspiration under denna dagen. 


Vi var helt slut efter workshopen så vi åkte raka vägen hem och myste! Jag hade fruktansvärt ont i foten, så hade med mig mina stödstrumpor och ett vriststöd, sen var det ben i högläge. Jag, Antonia och hennes mamma satte igång Tarzan filmen men vi alla tre har lite myror i brallan och svårt att vara tyst Haha så det blev inte så mycket film, dessutom blev det tidigt i sängs. 





Antonia väckte mig dagen efter vid 6-tiden då det var dags för morgon cardio 😅💃🏻

Vi kör våran satsning mot VM nu så då finns det inga undantag. 

Vi hade en skön morgonstund innan det var dags att ladda inför ett ryggpass som vi dessutom skulle filma utav Mohammad K från bodyphoto. Jsg kände mig dock sjuk när jag vaknade, nästan lite skakig i kroppen, väldigt trött och helt slut förmodligen efter workshopen. Antonias mun går verkligen i ett men hon känner mig och förstod att jag ville ha lugn och to för att ladda mina batteri så även hon var tyst innan passet 😂😅💖






Vi väntade in Mohammad som skulle filma, men också Ahmad Ahmad som lekte assistent, han ville väl ha koll på läget ;) 


Passet blev riktigt bra och inspelningen gick väldigt smidigt och kul!! 😅💪💃🏻
Dock är vi 12v ut från VM så inte direkt rippade, isf inte jag 😁

Det tar ju några timmar upp till Sthlm från Malmö och vi ville hem i tid. Så vi åkte direkt hem mot Sthlm när vi var klara på gymmet. 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo