» Elit workshop Sthlm

I lördags hade jag och Antonia våran sista workshop för i år, men vad kul vi hade!! Riktigt härligt gäng på 7st tjejer. Vi kommer framöver att ha mindre grupper på max 10st för att få bästa möjliga ws och istället ha flera tillfällen. 

Kl.9 var alla på plats och vi satte igång med en liten kort presentation och genomgång av grundliga rutiner och regler inom skkf. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Sen var det dags att sätta på sig poserings dojjorna och börja posera. Tjejerna var duktiga och snappade upp våra tips och råd. 
Flera som sa att dom fick bra tips på saker dom inte alls tänkt på men som kändes givande, riktigt kul! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi bjöd även på både lunch och fika under våran workshop. Bröderna delikatess bjöd på deras goda och väldigt bra innehåll av kalkon. 
(null)

Antonia hade bakat sin super goda zucchini choklad kaka och Add icecream sponsrade oss med glass, succé fika/pwo innan det vad dags för booty session som jsg höll i.
(null)

(null)

Booty passet blev riktigt lyckat och tjejerna, även jag var helt genomsvettig och helt slut i ben och rumpan 😅🍑🔥 riktigt roligt att hålla i passet 😅 
Passet höll vi till på Scandinavium Dance academy, riktigt schysst av dom att vi fick låna deras grymma sal. Dessutom fick vi släcka törsten med en ny lanserade drycken Foci, riktig goda! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo