» Mys & ledig hela helgen

Mys och ledig hela helgen från jobb. Fredagen kom Jossan hem till mig på taco-kväll, Felix jobbade kväll/natt på nobis, så vi hade en mysig tjejkväll😃🌮


Lördagen startade jag med i vanlig ordning med cardio. När Felix hade vaknat hämtade han upp mig så åkte vi och handlade frukost, bla hans favorit bröd som nu är även mitt! Hasselnötter o aprikos i det, mums! 


På eftermiddagen åkte vi till sats Odenplan och fick till ett riktigt gött pass bröst och triceps. Känner mig stark och mkt energi samtidigt som formen börjar ta sig mer o mer. Kul! Direkt efter passet gick vi till ett Thai hak precis bredvid, sen skjutsade Felix hem mig och han åkte till jobbet.

Jag var så sugen på glass när jag kom hem och tog resten av brownie som jag hade fryst in sen förra söndagen. Alltså den är himmelsk!!


på kvällen var jag bjuden på Linn Strands födelsedags middag. Vi käkade på Gute, jag tog lamm rostbiff med tillbehör, det var gott! Väldigt trevligt hade vi också med massa skratt! 


Söndagen morgonen körde vi cardio både jag o Felix, när vi kom hem käkade vi i soffan framför en film och hade en super mysig söndag! Träning på kvällen och god mat fick också avsluta denna sköna helgen! 


Nöjd med kvällens rodd efter styrkan


Anonym
09 Mars, 2017 - 19:10

Hej Jenny! Skulle du kunna göra ett blogg inlägg om hur du äter på en dag (dietstyle), sedan hur du tänker kring dietande, tex anser du att man ska kunna ha en ätardag i veckan, hur länge man ska dieta, och ja you name it. Kram

Svar: Jag skrev hur mitt kost upplägg inför sm förra året, men absolut, jag kan skriva ett inlägg ang kosten :)
Jenny Söderström


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo