» Veckan efter tävling, take it easy!

Veckan efter Olympia som ocksp var min sista tävling för denna säsongen så bestämde jag mig att jag skulle ta det väldigt lugnt med träningen för bästa återhämtningen. Körde endast sköna morgon promenader och två gympass. Dom gym passen var endast fokus på kontakt och högreps. Eftersom kroppen binder uppvätska när man börjar käka kolhydrater igen så gäller det att vara försiktig både med träningen och kosten för att det ska vara hälsosamt för kroppen. 






Trots att jag tog det försiktigt och fortfarande ganska tom i kroppen så fick jag bra tryck och kontakt i kroppen! Kul o känna energin sakta men säkert komma tillbaka. 


När det gäller kosten så försöker jag hålla mig någorlunda strikt och till det jag låg på innan Tömningsveckan. Men en o annat gott utöver det blev det varje dag😆 men det är helt okej så länge jag inte "flippar ut" det bästa är att inte handla när man hungrig och att inte handla hem något som "ser gott ut" utan endast det jag bör äta. Bara mer bra mat och unna sig något när jag verkligen vill.

Min nya favorit frukost är koka havregryn med psyliumfrön och chiafrön, när det är klart blandar jag i Elit nutrition casein med smak av cockie dough. Slänger på det på hallon som jag tinat i micron, gör en shake med osötad mandelmjölk och elits whey med smak chocolate brownie och häller över det på gröten och toppar med mandelflarn och jordnötspulver 😍👍 såå gott!!

Mitt nya favorit mellanmål/ pwo snacks är majs riskakor med smak av gräddfil eller parmesan, skiva upp ägg eller banan och toppa med kaviar, salt och sesamfrön 😍💪




JUNITJEJ
22 Juni, 2017 - 13:31 / BLOGG: http://www.junitjejen.se

Så stark du är!

Svar: Jobbar hårt för det, men tack 🙈😍💪
Jenny Söderström


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo