» Midsommar

Torsdag eftermiddag hämtade jag och Felix upp Antonia och Daniel innan vi åker vidare mot Vaggeryd till Therese och Björn som vi skulle fira midsommar med.

Det blev en mysig roadtripp med lite gott på vägen, naturgodis, choklad och dessutom min kanske första Max burgare. Dock blev jag väldigt besviken på min burgare att jag kastade den och få var Felix gullig och köpte en som han visste att jag skulle gilla 🙈


Vi kom fram ganska sent, men vi hade en trevlig kväll och satt och pratade en stund innan vi gick o lade oss.


Midsommarmorgon vid 07 startade vi tjejer med en timmes promenad och jag kan ju erkänna att dessa brudar håller ett sjukt högt tempo😅🙈💃🏻 jätte härlig start på morgonen innan frukost. 

När våra magar hade vilat från frukost och vi hade förberett det mesta inför midsommar lunchen så åkte vi alla och körde ett gött träningspass. 



Vi köpte "lite" gott på vägen som vi tyckte fattades haha men det blev en heldel mat och snacks som räckte både till midsommar lunchen och till brunch/frukost dagen efter 😅😂 jag åt så jag på riktigt trodde att min mage skulle spricka. Jag hade sååå ont och ångrade att jag tog min sista tallrik, det hade räckt med två stora portioner. 


Vi alla blev faktiskt så mätta att vi hoppade grillningen och käkade snacks och tårta, glass och jordgubbar resten av kvällen istället.

Morgonen efter tog jag och Felix en mys promenad innan frukosten som blev rester från allt gott som var över från midsommarbordet. Därefter ville Therese också ut på en promenad så vi knatade ut på ännu en promenad för min och Antonias del som också var ute innan frukosten. 



När vi tjejer kom tillbaka från våran promenad började killarna med grillen. Vi käkade grillat och ytterligare lite rester, riktigt gott!! 


Efter grillningen och lite glass så var det dags att åka hem igen. Jag hade verkligen en super trevlig och god midsommar med underbart sällskap! Som alla andra midsommar så regnade det även denna gång, så några utomhus lekar blev det inte som vi hade planerat, men lika trevligt ändå! Tack ännu en gång Therese och Björn förvi fick tillbringa midsommar hemma hos er, nästa gång är det vi som bjuderhem er till oss i Stockholm.


Jag och Felix var hemma vid 19-tiden, handlade hem tacos och bjöd över Jossan på tacos mys och även naturgodis o glass 😍❤️




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo