» Semester i Varberg

Nu är jag hemma i Sthlm igen efter en liten minisemester med familjen. På måndagen, dagen efter möhippan åkte jag, mamma, Therese och hennes barn Joline och Charlie till Varberg där mamma hade hyrt en liten stuga. Vi hade väldigt tur med vädret som fick stålande sol alla dagar, men dock lite kallt i luften.

Jag och Therese startade varje morgon med en timmes promenad, tilloch med lite utfallssteg med barnvagnarna 😂💪

När vi kom tillbaka blev det frukost och för min del väldigt efterlängtad riktig familjen frukost med youghurt, müsli, hönekaka med ost och kaviar, det är fint det😍👍


Efter frukost var vi redo för sol och bad! Första dagen då det blåste lite så valde vi att ligga vid campingens pool och gotta oss. Joline var ingen badkruka och hon fick även mig att bada med henne 😁


Moster Jenny bjöd även på glass, det är ju ett måste en dag vid poolen 🤗



Första kvällen blev det lite grillat utanför våran stuga, jätte mysigt, men set blåste endel. Efter maten och innan läggdags för barnen så gick vi och lekte i lekparken. 

Vi vuxna gottade oss lite nyttigare alternativ när barnen sov 💪 började bra iaf 😂 

Andra dagen var det riktigt fint väder och jag o Therese började i vanlig ordning 1h promenad vid 7-tiden.

På förmiddagen var vi vid poolen och eftermiddagen låg vi på stranden. På kvällen bjöd mamma(mormor) på tacobuffen som har blivit lite av en tradition när vi varit på denna campingen. 
På kvällen blev det lite bus i lekparken och sen efter nattning så blev det riktigt gottis kväll 😁👍 dock var jag såå sjukt mätt efter tacosen att jag valde att gå till Coop och tog även en omväg för att släppa på buktrycket😂 jag lyckade få mer den lite och även fyllde upp den igen haha både jag och Therese såg gravida ut när godiset var slut! 😂💪

3.e dagen efter morgonpromenaden och frukosten började jsg successiv må sämre o sämre. Kände mig väldigt trött, illamående och öm i kroppen. Jag somnade i solen hela tiden, orkade inte hålla mig vaken, fick knappt i mig lunchen, men glassen på eftermiddagen slank ner fint iaf. Sen somnade jag på stranden igen medan dom andra gick till lekparken. 


Vid 18-tiden kom mamma och hämtade mig, jsg var helt slut och orkade inte ta mig hem, men lyckades när mamma kom och gick direkt och lade mig i sängen, frös, skakade svettades och sov resten av kvällen. Vaknade till vid 22-tiden gick på toa och satt en stund med Therese och mamma. Men orkade inte vara uppe och dom skulle också gå lägga sig. Jag bytte sovtischa och hoppa i min dyngblöta säng igen. Dagen efter mådde jag lite bättre, men fortfarande tung i huvudet och jätte matt och öm i kroppen, så jag sov hela förmiddagen och tog tåget hem till Sthlm som gick 11.30.





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo