» Nyårshelgen

Nyårshelgen blev en väldigt produktiv helg men också mysig. 

Jag och Felix var ute på mellandagsrean och fyndade både dammsugare, micro och nya WMF bestick. Alltid roligt när man fyndar, speciellt när man hittar det man söker. Vi hämtade också alla mina saker i förrådet som jsg hyrde utav Becca. 

Så nyårsafton när Felix jobbade rensade jag på allt mitt bröte och även hemma på det vi hade dubbelt av och sånt vi inte använde. Känns alltid bra att rensa :) 

Fredagkvällen blev jag hembjuden till Elyn som bor nästan ett stenkast från oss, så jag gick över till henne. Hon bjöd på middag och jag köpte med mig lite gott :) dock åt jag nog lite väl mkt, för magen stod rätt ut när jag kom hem 🙈😂

Nyår jobbade Felix natt, men vi hade istället en väldigt mysig nyårs frukost och tittade på UFC. Ronda Rousey gick match och kanske också sin sista. Som jag alltid sagt, hon är bra på marken, men suger på stående fight. Kass match!

Nyårsdagen hade jag och frlix vårt nyårsfirande. Till lunch fick han bestämma och då blev det Pizza 😂😋 det var ju ändå internationella pizza dagen.


På kvällen var det jag som stod för middagen och då blev det trerätters 😃

Vi hade en super mysig kväll och hade på piano musik i bakgrunden för extra touch på stämningen❤

Förrätt: pilgrimsmusslor med löjrom och sparris
Huvudrätt: älg entrecote med risotto och egengjord rödvinssås
Efterrätt: oreo cheesecake
Agnetas nyårskarameller



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo