» VM Biarritz Frankrike

Dagen D, VM body fitness i Biarritz Frankrike. Jsg och Antonia var uppe varje varje 2 1/2h och käkade vårt laddnings mat, så det blev inte så mkt sömn och kl.05 sminkade vi oss. Kl.07 tog vi ifbb bussen till ett annat hotell och lade två lager spraytan. Var lite orolig när vi inte hann lägga första lagret dagen innan utan vi fick lägga båda lagerna samma dag, men det blev riktigt bra! 
(null)

(null)

Jag och Antonia var på plats backstage redan när dom öppnade för att slippa någon stress, men som vanligt är det lång väntan, men när det väl är dags så går tiden sjukt fort!!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Som alltid jägern i högsta hugg och pumpa upp musklerna 😅💪
Tiden på scenen kändes bra, men jag kände mig ärligt inte riktigt hundra i elimineringsrondern, kände mig trött och kanske något nonchalant. Även i första särbefömningen tills jag blev uppropad i andra callout, då jag insåg att jag verkligen fick skärpa till mig och tagga till ordentligt. Det var dock bara 4st i första callout och det är 6st som går till final, så jag hade fortfarande en chans. Jsg fick finalplats och krigade järnet då, nöjd över min I-walk också där jag förmodligen kammade hem några extra poäng och slutade med ett brons. Såklart siktade jag på guld men med det motståndet är jag väldigt nöjd med en tredje placering! 💃🏻🏆🥉
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Pappa och Carina var också i Biarritz för att se mig tävla, så det kändes extra kul! Alltid kul att göra pappa stolt 😁❤️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lyckan var stor att både jag och Antonia tog oss till final och gjorde vårt bäst! Att få dela en tävlingsatdning med en vän är oslagbart, vi har verkligen pushat varandra både när det varit tufft och även gett varandra självförtroende och extra energi. Pratat i telefon nästan varje dag eller sms när msn inte orkat prata, men att bara kolla hur den andra mår och att allt känns bra, vilket betyder otroligt mycket! Antonia tog en 4.e placering med ett riktigt tufft motstånd! 
(null)

När vi hade tävlat klart blev det både intervjuer och många som ville ta kort med oss. Därefter var vi hungriga och ville gå och käka något, men otur nog så verkar dom inte äta någon mat mellan 14-18 då vi fick gå till en matbutik och köps med oss lite gott till hotellet. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter jag hade fått i mig lite käk så gjorde vi iordning oss. Bästa som finns efter tävling är mat men också som väger lika starkt är en dusch och skrubba bort all färg! 

Kl.19 möttes vi nere i receptionen och sedan gick vi till en restaurang och firade våran fina prestation. Marina som tävlade den långa klassen och tog också bronset. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo