» Tyngre Classic 5

Tyngre Classic 5 var i helgen i solnahallen som den brukar vara. Jag och Felix började med gympass tidigt på morgon, innan vi åkte hem käkade frukost och gjorde oss iordning för tyngre. 

Felix fick även ett påskägg utav mig med sina favoriter 😜🐥

När vi kom till tyngre gick jag direkt till Add icecream montern som jag lovat stå en stund. Det var kul och dessutom gott när man får äta hur mkt glass man vill 😉


När bodyfitness kom upp på scenen så fick jag lov att springa och titta för dom kom min vän Lisette upp på scenen. Jag har även gjort hennes bikini och även till några fler tjejer som tävlade denna helgen, vilket var väldigt roligt att se!


När tyngre var slut för denna dagen möttes vi upp vänner för att fira Lisette och även hennes kille Daniel för en grymt bra säsong. Dessutom blev Daniel uttagen till EM, såå roligt!!

Vi käkade på Restaurang AG, vilket var himmelskt gott!!

Tidigt morgonen dagen efter mötte jag och Felix upp Arne som också ska köra EM. Vi körde ett gött armpass. 


Det var tyngre även på söndagen och jag lovat stå även då en stund i monter på Add Icecream, Men jag kände mig inte hundra och även var stressad även att bli klar med min bikini. Tog även mycket energi av mig bara på att vara där på lördagen, så jag valde att stanna hemma istället.
Även vilodag från gymmet och istället gick jag och Felix på bio och såg Fast and the furies. Dock såg inte jag så mkt för jag kunde inte hålla ögonen öppna 🙈 haha 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo