» Födelsedags middag i Nice, Frankrike för Felix mormor

Jag har haft en helt underbar helg i Nice, Frankrike med Felix. Vi var där och firade hans mormor som fyllde 90år tillsammans med hans familj. Vi kom ner på fredag eftermiddag och åkte hem måndag förmiddag.

4.30 ringde min klocka för att jag skulle hinna min morgon cardio innan vi skulle åka till Arlanda. När vi kom fram käkade vi frukost, Felix njöt av en riktig frukostbuffé på Arlanda, medan jag fick nöja mig med min matlåda🙈

Felix hade hyrt en bil som vi kunde ha i Frankrike, så vi hämtade IT den och åkte till hotellet och lämnade väskorna. Jag hade matlåda och mellanmål med mig för dagen så jag kunde käka i bilen. Caroline, Felix kusin hängde med oss in till St. Maxiem centrum, dom käkade lunch och glass, men jag fick smaka lite på glassen iaf :)

På kvällen hade jag och Felix lite kvalité tid tillsammans ich åkte ner längs havet och käkade middag. Super god och dietvänlig mat, Felix sa att jag skulle tävla så dom var väldigt hjälpsamma.

Lördag morgonen gick jag ut på en härlig morgon promenad. Jag höll mig längs vattnet så jag inte skulle gå vilse.

Vid lunch tiden åkte jag, Felix, Caroline och felix mamma Elisabeth in till Saint Tropez och kikade på marknaden och på fina båtar.

Vi hade med oss träningskläder i bilden och tänkte hitta ett gym och träna, men vi hittade inget och tiden rann i väg så vi bestämde oss för en vilodag och drog ner en snabbis till havet istället.

Därefter var det dags att åka tillbaka till hotellet och göra iordning oss för födelsedags middagen för Felix mormor, Katarina. Det var en helt underbart trevlig middag och super god mat. Jag tillät mig fri middag, jag ligger så pass bra till så det gjorde ingen skada😃

Söndag morgonen fick jag med mig Felix på morgon promenad, jätte fin o mysigt!

Söndagen hade vi planerat att vi skulle åka till Monaco. Vi åkte direkt efter frukosten och så kom vi fram lagom till lunchen och sen hade vi planerat att vi skulle träna på World Class Monaco. Vi hittade gymmet och var riktigt taggade! När vi kom dit så fick vi reda på att det kostade 100euro per person, alltså närmare 1000kr! Galet! Jag blev väldigt besviken och kände stressen. Tredje vilodagen och fyra veckor till SM. Vi båda blev lite besvikna men ryckte upp oss och det blev en super härlig dag i Monaco. Dock hade vi bara tagit en raggar dusch efter promenaden för vi tänkte duscha på gymmet. Men vi bytte kläder vid bilen och tog ännu en raggar dusch haha. Vi hoppade på en hop-on-hop-off buss, helt fantastisk utsikt! Det är verkligen underskattat att åka dom bussarna, man hinner se det bästa från den staden med bästa utsikten, borde man alltid göra som turist i ny stad! Innan vi åkte tillbaka till hotellet käkade vi en god middag, men det bästa salladen jag ätit på länge.

Sista kvällen i Frankrike satt vi på balkongen med resten av familje. Och hade det trevligt med lite champagne och lite plockmat. Jag åt dom absolut godaste räkorna jag ätit!

Måndagen hade kommit och det var hemresa på schemat. Min klicka ringde 6.30 för cardio, men denna gången i poolen, Felix hängde också med men myst på DN solstol istället :) men sen hoppade han i och tog några längder. Jag körde även lite fys på det torra.

Efter frukosten tackade vi alla och sa hej då för dom skulle stanna kvar en dag till.

En super härlig resa med många härliga minnen! ❤️



Anonym
08 September, 2016 - 14:06

Hej Jenny!
Vi är många som följer din blogg, tack för att du delar med dig! Det är fantastiskt att se hur du lyckas skulptera kroppen till tävlingar. Kul att det går så bra för dig!
Jag skulle verkligen uppskatta om du vill dela med dig av hur dina måltider ser ut så här 3-4 v innan tävling och fram till tävlingsdag. Hur lyckas du få kroppen att agera som du önskar?
Bästa hälsningar
Lillan

Anonym
08 September, 2016 - 14:06

Hej Jenny!
Vi är många som följer din blogg, tack för att du delar med dig! Det är fantastiskt att se hur du lyckas skulptera kroppen till tävlingar. Kul att det går så bra för dig!
Jag skulle verkligen uppskatta om du vill dela med dig av hur dina måltider ser ut så här 3-4 v innan tävling och fram till tävlingsdag. Hur lyckas du få kroppen att agera som du önskar?
Bästa hälsningar
Lillan


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo