» Middag på Prinsen med Felix & hans familj, Söndagsmys!

Jag har haft en super mysig helg med frlix och hans (min☺️) familj. Lördag morgon började jag med 1h cardio på cykeln och lite stretch, sen kom jag hem i väckte Felix med lite frukost.

Vi vilade magen lite innan vi åkte o tränade. Denna gången lyckades jag få med honom till Gymmet Sthlm :)
Det blev ett riktigt bra armpass!

Nöjda åkte vi hem käkade lite rester från halloween middagen. Hoppade in i duschen sen kom Felix familj och jag fixade iordning mig lite extra. Elisabeth hade bokat bord på Prinsen, vilket blev en jätte trevlig och mysig middag. Riktig god husmanskost med en extra lyxig touch på.

Wallenbergare
Italiensk glass

Söndag morgonen gick jag faktiskt upp 06 och tog mig en fantastisk löprunda vid Djurgården. Mörket lystes upp av lampor och snön som låg på marken, även helt knäpptyst då jag inte mötte en kotte. Musik i lurarna och kändes som att jag flög fram, underbar känsla. Dock sista 5 min började det blåsa och snöa ordentligt så det piskade i ansiktet, det var inte så mysigt! 😜

När jag var hemma hoppade jag in i duschen och fixade iordning mig, sen väckte jag Felix. Vi hade bestämt att vi skulle äta hotellfrukost på Best Western där Felix familj bodde i helgen. Älskar hotellfrukost, så det tackade vi inte nej till. Även det var super mysigt och en riktigt bra start på dagen.

Söndag dagen var en riktig mysig söndag, Felix myste i soffan och jag myste med att blinga bikini. Sen var det dags för lunch och kötta ben på sats Odenplan! Riktigt tungt och bra benpass!!
-benspark
-benpress
-grodhopp+utfallsgång
-vader+benspark

Direkt efter åkte vi i handlade och jag lagade sedan en lite nyttigare variant av pizza gjord på blomkål.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo