» Luciapokalen- Bodyfitness

Lördag och det var dags för min bodyfitness tjej Tina.W att debutera på Luciapokalen. BF var på förmiddagen så vi var där tidigt och förberedde med styling, ladda, pumpa och ha väldigt roligt! :)
Tina var inte i toppform för en pallplats, vilket jag var noga med att berätta för henne och se vart hon stod någonstans så hon inte skulle bli besviken om hon inte ens tog sig till final. Hon var väl medveten om det och ville se detta som en erfarenhet. Jag är väldigt stolt över Tina som har gått ner -17kg och hon var fantastisk på scenen med jätte fin utstrålning!! Det blev tyvärr ingen finalplats men hon hade kul vilket är det viktigaste!

Tina på inregistrering
Tina laddar med jäger och nutella riskaka :)

Tävlingen var klar vid lunchtiden så jag mötte upp Felix som precis hade kommit. Vi gick o käkade och minglade runt en snabbis på Fitnessfestivalen. Kl.15 skulle jag till Better Bodies montern och jobba, så Felix fick mingla vidare utan mig.

Det blev bara en kort stund i montern innan mässan stängde, men jag var helt slut efter den dagen. Berode nog på att jag coachade sent på fredagkvällen sen hela fm innan mässan. Jag hade fått en inbjudan till Nocco festen som jag och Felix hade tänkt stt gå på, men vi båda var så trötta. Istället gick vi till en pizzeria restaurang på Karlaplan som gör enligt mig dom absoluta godaste pizzorna. Ingen "vanlig" flottig pizza utan italiensk restaurang pizza. Han som äger restaurang har även vunnit VM i pizzabagare.

BB montern med "kollegorna"
Far & son
Jag & tinette i montern
Antonia, Sophie & jag
Felix & jag tog en riktig myskväll istället för nocco festen



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo