» Toughest race med familjen

I fredags kom pappa, Carina, min syster, hennes sambo Kalle och lilla joline :) Therese har lurat med oss alla på Toughest som vi skulle springa på lördagen. 

Jag mötte upp dom på Centralstationen, pappa och Carina gick och lämnade väskorna på hotellet som dom skulle bo på. Therese, Kalle och Joline hängde med mig hem eftersom dom skulle bo hos mig o Felix. Vi lämnade väskorna, bytte om och gick till parken bredvid tills Felix kom hem ich fixade iordning sig från jobbet. 



Jag hade sett ut en restaurang som jag tog dom alla till, restaurang loopen som ligger i Hornstull. Det är drop in där och tur nog så fick vi ett bord under tak för det kom en snabb skur under middagen, men sen var det en jätte fin kväll. 






Lördag blev en tidig morgon, käkade en stadig frukost med gröt, mackor och ägg. Sen tog vi oss ut till Lida fritidsgård i Tullinge där Toughest höll till. Pappa och Carina kom strax därefter. 




Uppvärmda och redo 😅💪









Här gjorde jag dock illa mig, föll och landade med hela min tyngd på vänster benet och fick riktigt ont. Men med adrenalin och så länge jag höll igång kroppen så kunde jag fullfölja loppet. Tur var det i slutet av loppet.
Tog mitt första dopp för i år ☺️







Jag är glad att Therese fick med mig på Toughest, för det var jäkligt skoj! Trots att jag skadade mig, men fram tills dess var det riktigt riktigt kul! Härlig stämning bland alla, ett lopp på 8km med 40 hinder! 😃💪💥








Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo