» 35h arbetade timmar på 3 dagar

I onsdags jobbade jag på Rebecka hemmet dagpasset 7.30-18, dock tar det lite mer än 1h att åka dit så det är bara att palla sig upp vid 05, men hoppade däremot morgonpromenaden då eftersom jag anser att sömn är minst lika viktigt! Det var kort om folk på en annnan avdelning på Rebecka hemmet som jag hoppade in o jobbade, så det blev en arbetsdag på 15timmar, 07.30-22.30 :) men då är det tur att jag trivs väldigt bra. Dock var jag väldigt trött morgonen efter då jag fick bara sova 5 timmar innan det var dags att åka o jobba igen 07.30-18. 
Efter jobbet var jag på gymmet vid 19.30 trotsade jag min trötthet och körde slut på mina axlar. 
 
 
Däremot ångrade jag mig efteråt när jag tog mig upp tidigt dagen där på när jag skulle köra träningspasset innan jobbet då jag jobbade kväll, 13-23.30. Det blev ett riktigt dåligt pass, kändes som att jag sov igenom passet. körde lätt rygg och 2500m på roddmaskinen i väldigt lugnt tempo, ca.15min. 
När jag kom hem somnade jag en stund efter frukosten, sen fick jag tvinga mig in i duschen för att göra mig iordning till jobbet. Jag jobbar på ett LVM-hem med unga tjejer som hamnat snett i livet, så jag har givetvis tystnadsplikt angånde mitt jobb. Dock vill jag bara säga att jag trivs jätte bra både med tjejerna och personalen. Även fast det är långa arbetsdagar så tittar man aldrig på klockan av uttråkan för det är oftast fullt upp. En dag är aldrig den andra lik :)
 
 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo