» Kvalitets tid med familjen

I helgen var jag hemma hos min familj och hälsade på. Jag och Therese hade planerat sen september när mamma fyllde år att vi skulle fira och skämma bort mamma på relax med oss. Mor och döttrar kvalitets tid :)

Jag kom till Falköping vid lunch tid och mamma, Therese och barnen hämtade upp mig så åkte vi till Falbygdens Osterian. Ett buffe bord med massa ostar och tillbehör, super gott och jag o mamma unnade även oss ett glas rött. Finns ju inget bättre än ost o vin, fattades bara choklad också ;)

Fredagkvällen fortsatte vi vårt mys hemma hos mamma och vi alla sov över där. Mamma bjöd på lite julmat och nubbe 😜
Till idol gottade vi oss med choklad och sen fick jag o mamma ett ryck med att jag skulle visa henne lite övningar som hon kunde träna hemma :)

Joline visar mig vad hon önskar sf i julklapp
Mys till idol
Vanlig glass med choklad 🙈😍
Syskonkärlek

Lördag morgonen startade jag med en joggingrunda runt ringleden innan frukosten, vilken kändes väldigt härligt. Mötte inte en kotte på vägen och mörkret lystes upp med gatulampor, underbart!

Nöjd över en löprunda runt ringleden

Efter frukosten åkte jag och Therese hem till henne och lämnade barnen s Calle. Därefter åkte vi till Skövde och mötte upp mamma. Vi hade en jätte mysig dag på Skövde arena. Började med ett träningspass på Artic, ett booty pass ;)

Therese och mamma bygger rumpa 😜

Relax avdelningen var uppbyggd med flera olika rum, flera olika bastu som ångbastu med någon "doft" tror det var kamomill som skulle ge en lugnande effekt. Det fanns även pool och utomhuspool, hammarsten som var varm o skön som man fick lägga sig på. Olika duschar, en som känndes som man var i en regnskog med ljus- och ljudeffekter. Även en dusch som var en hink som man skulle tömma över sig genom att dra i repet. Jag ställde mig under den och drog i repet, som tur missade jag precis, den tömdes mitt framför mig så jag fick bara lite på mig och det var iskallt vatten! 😂🙈
Bästa var nogrummet med solljus, man fick först välja vad man ville ha för ljus, vi valde dagssol i Miami och lade oss i solstolarna. Underbart skönt och vi slumrade till alla tre.
Dom hade också ett litet fik/restaurang som vi gottade i oss varsin räkmacka :)

Mor o döttrar kvalitetstid

När vi kände oss klara oss med relax åkte mamma hem till sitt, jag och Therese fortsatte vårt mys hemma hos henne med barnen och Calle. Vi handlade hem lite tacos och naturgodis, men naturgodiset hann vi äta upp på väge n hem så vi var duktiga och gjorde oss lite casein fluff och proteinglass :)

Joline gillar att flexa och bli fotat 😂💪
Tacos mys
Proteinglass

Söndagsmorgon väckte söta Joline mig 05.30, så vi låg o myste till resten av familjen vaknade. Jag och Therese tog en promenad md Daisy innan frukosten.

Morgonpromenad med Therese o Daisy

Därefter hade. Vi ett riktigt söndags mys och andra advent med julbak. Jag och Joline åkte själva till Ica och handlade tillbehören sen bakade vi och gottade oss kanske lite för mycket 🙈

Söta Joline som spindelmannen
Jag o Joline handlar julgodis på ica
Julbak
Joline fotar och säger till oss att spänna oss

Söndagkvällen åkte jag hem till pappa och Carina, vi hade trevligt med lite kvällsmat som risgrynsgröt och mackor, såå gott!! sen myste vi framför tven med lite naturgodis och caseinfluff som jag gjorde.

måndag morgon skulle både pappa och Carina jobba. Carina började tidigare, men jag gick upp med pappa strax efter 06 och sälkskapade honom till frukosten. Jag käkade dock frukost efter jag tog promenad runt ringleden, då smakade det extra fint! :)

9.30 gick tåget till Stockholm och jag var hemma strax efter lunch. Underbar helg en med familjen och speciellt lite extra tid med min syster och barnen. Joline är verkligen helt underbar, ibland beter hon sig lite lillgammal och säger ord och meningar så man inte kan hålla sig för skratt eller smälta. Ex så sa hon till mig att sätta på repeat på cd-spelaren och hon är inte blyg med att säga vas hon tycker. Hon säger ofta -jag älskar dig, även på engelska säger hon det. Älskar båda mina syskonbarn Joline och Charlie, det är mina absoluta favoriter! Dom får mig tanken och viljan att ev en dag skaffa egna barn med Felix 🙈😍❤️



Therese
07 December, 2016 - 09:12

SÅ lyckat det blev, hela helgen ☺
Vi saknar dig redan och är glad att de inte dröjer så länge tills nästa gång vi ses ❤ Jag älskar dig ❤


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo