» Fitnessfestivalen & avslutade kvällen med årets första julbord

Söndagmorgon skjutsade Felix mig till scandic hotell som låg precis intill mässan. Jag skulle jobba i montern hela söndagen och vi började med ett mysig morgon möte med frukost. När jag kom upp med min bricka tappade alla hakorna och frågade om jag skulle få i mig allt det där. Haha jag tycker inte det var så märkvärdigt mycket, älskar hotell frukost och då får man ju passa på ;)

Kl.10 öppnades mässan och det var full rulle till 17.00, dock var det inte lika mycket folk som i lördags. Man blir väldigt trött att stå på mässor då det är väldigt högljutt och även lite ansträngande att vara social 🙈 dock tycker jag det är väldigt roligt att så många känner igen mig och kommer fram och pratar. Känns fortfarande väldigt ovant när folk kommer fram och säger stt jag är en stor inspiration för dom och vill även ta kort med mig, både killar och tjejer! Tusen tack till alla er, ni motiverar mig lika mycket!

Jag & Linnea är taggade på att jobba 😂
Alltid lek i nocco montern 😜
Vi TFFBB blev bjudna på lunch av njie
Träffade Candice som är proffs i figure/bodyfitness
Groupie hos add icecream

Direkt när mässan var slut hämtade Felix mig så åkte vi hem. Jag bytte om och vi hoppade in i bilen igen, hämtade upp Jossan sen åkte vi till Enskede värdshus och åt vårt första julbord. Det var fantastiskt gott!
+5kg pluss efter denna helgen men det var det värt! 😜💪




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo