» En helg med mycket fys & mys

Helgerna går väldigt fort och denna kändes som den gick fortare än vanligt! Super mysig med mycket fys och mys!


Vi fick till riktigt bra träningspass och goda middagar! Fredags efter träningen var vi så hungriga att vi inte orkade laga mat, så vi stannade till på en indisk restaurang vid Karlaplan. När vi kom hem fixade jag en sockerfri snickers variant. Recept kommer senare😃

Lördags jobbade jag dagspasset, Felix kom och hämtade mig ute på Ekerö där jag jobbar så åkte vi och handlade inför middagen. Felix skulle fixa middagen och jag efterrätten. Han överraskade med Gordon Ramsay spicy black beans som var riktigt gott! Måste vi definitivt äta fler gånger. 


Jag fortsatte på teamat svarta bönor och gjorde en brownie på svarta bönor. Aldrig gjort det tidigare, men jäklar vad gott det var! Hade nog kunnat lita vem som helsvart det var en helt vanlig brownie med socker😜 serverade den med Add icecream som toppade det! Recept kommer.


Söndag sov vi ut till 9 vilket vi båda behövde, efter frukosten åkte vi till sats Odenplan och köttade ett riktigt bra rygg-bygge! 

Kl.17 hämtade vi upp Becca och Christopher, vi skulle till hovet och se på en julshow tillsammans med beccas familj o några fler. Jätte mysig show, This is Christmas. 
När showen var slut var vi så hungriga att vi gick till ett Thai hak precis jämte, gott!!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo