» Tyngre Classic 3

I helgen var det Tyngre Classic 3 och det var dags för min adept och vän Josefin att äntligen få visa upp vad vi jobbat på. Hon har varit imponerande duktigt och krigat med kost, träning och posering med alltid ett leende på läpparna. Full med energi så det har varit jätte kul att coacha henne fram till scenen. 

I fredags åkte vi till inregistreringen i Solna och det var inga konstigheter. Det flöt på jätte smidigt och efter inregisteringen så gick vi till spraytan så hon fick sitt första lager färg. 

Lördagen enligt schemat skulle inte hon upp på scenen förrän efter 13, så vi tänkte först att vi skulle komma dit vid 11 som även Jackie och Ylva sa på inregget att dom skulle komma då. 

Jag ångrade mig och tyckte det kändes bättre att vara där i tid och dessutom så ville jag kika på Rosanns och på byggningen. Vi var där vid 9 och vid 9.30 så ropar Alex (driver Tyngre) att allt blev framflyttat och bodyfitness skulle upp redan kl.10!! Då fick alla lite smått panik och jag sms Ylva som sa dagen innan att dom skulle komma vid 11 att dom var tvugna att komma på direkten. 

Josefin fick börja ladda mer kolhydrater lite snabbare och jag satte igång och sminkade henne. Vi var klara i tid och det dröjde lite längre tills det var bodyfitness tur, så allt gick väldigt bra. Vi hann ladda och pumpa ordentligt, så det kändes väldigt bra! 



Jäger är ett måste 😜💪







Vi kom vidare till final och var väldigt glada över det!! Så att hon fick göra sin I-Walk som vi övat mycket på.


Gotte bordet som Tyngre bjussa på



Det blev en 6.e placering och riktigt nöjd över det, Josefin var sååå fin på scenen! Jackie tog hem guldet, vilket hon verkligen förtjänade, fantastisk fysik och utstrålning! 

Josefins kille, Kenneth kom och grattade henne fint. 

Kenneth skulle också tävla, fast dagen efter i Classic bodybuilding

Jackie (vinnaren) & Josefin 

Fina Jenny & Josefin, båda i bikinis som jag har gjort ☺️


Helt död när jag kom hem, men tvingade mig ett intensivt träningspass ändå. 

Lördagen var jag Josefin och Felix på tyngre Classic 3 o kikade. Josefins kille skulle köra CBB och det gick väldigt bra för honom, knep en tredje placering mot tufft motstånd. 

Träffade även min coach där backstage ☺️💗
Better Bodies montern 





Kenneth längst till höger, 3.a 😃💪

Efter cbb var det bikinifitness tjejernas tur. Dom är väldigt många så det tar lite extra lång tid, men kul och titta på då jag känner många bikini tjejer. Roligt så vann Anna Ståhlnacke och Linn strand tog sig till final och en andra plats!! 😃🙌
Linn i mörkblå bikinin
Anna i mitten, vinnaren :) 

När tävlingarna var slut åkte jag och Felix in till stan, gnarlys burger, såå gott!









Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo