» Tung helg

Min helg har varit otroligt tuff! Mycket på jobbet och noll energi. Det hela förvärrades av att jag ev tror att jag fick min pms, kroppen fortsätter att fungera som vanligt även på diet förutom att dom flesta blir av med mensen. 

Eftersom gymmet öppnar senare på gymmet så hinner jag inte köra min morgon cardio på gymmet som vanlig ordning, utan tig min promenad runt Djurgården istället. En dag lyssnade jag på Tyngre radio och i söndags på P3 Dokumentär. Det var verkligen iskallt ute, men såå vackert. Becksvart när jag började promenaden vid 6-tiden och ljust när jag kom hem 75min senare. Krockade även med Felix Perez som också knatade runt Djurgården. Han ska också avsluta sin säsong med Tyngre Classic 2 :) 






Eftersom gymmet även stänger tidigare på helgerna, men Odenplan har öppet lite längre iaf. Efter mötet med Micke i torsdags så har vi utökat cardion. Jag kör som vanligt 1h morgoncardio då jag promenerar på bandet i 4% lutning, på kvällen kör jag igenom musklerna med fokus armar o axlar nu i 40min, 20min posering (när jag orkar) och avslutar med 30-40min cardio (cykel)


Falskt leende haha

Söndagen gick hyfsat bra på jobbet, men när jag körde igenom benen lätt och cykel så dog min energi. Kändes som jag inte hade någon kraft alls. Sats Regeringsgatan stängde kl.18 där efter tog jag mig hem, vilket gick väldigt långsamt. Käkade min torsk och lyckades precis hålla uppe ögonen framför filmen southpaw, bra film sen somnade jag som en stock vid 22-tiden. 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo