» Lördagsmys hos pappa o Carina

Lördag vaknade vi alla vid 6-tiden och jag tog en promenad runt ringleden som är nästan 6km.
 
 
När jag var tillbaka käkade vi frukost och därefter så skulle Therese ta samma promenad med barnen så dom fick sova en stund, jag hängde på då med :) behövde lite extra cardio efter gårdagens godsaker. 
 
 
 
Vid kl.11 kom Carl och Ebba med respektive. Ebba och Simon han tyvärr inte stanna kvar på fika, men vi andra åt mammas goda special kladdkaka, såå farligt god! 
 
 
 




Kl.13 åkte jag, Therese med barnen till pappa och Carina, även Thereses sambo Kalle hade kommit. Vi åkte direkt till Berget och grillade korv som planerat. Tur med vädret så det blev väldigt lyckat höst mys! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Därefter åkte vi hem igen och hade det trevligt. Kikade på pappas bil som han hade mekat klart. Han är helt otrolig! Beställer och jagar rätt på originaldelar runt i världen och bygger ihop, svetsar och lackerar bilen helt själv! 
 


 
 
 
 
 
 
 
Han har inte bara byggt en ;)
 
 
 
 

Senare stod pappa och kockade i köket, även då bjöds det på potatisgratäng haha potatisgratäng kan nog vara det bästa, såå gott och en bit kött till det :) det var jätte gott och vi hade verkligen super trevligt! Satt i lilla "lounch" rummet och lyssnade på jukeboxen, njöt av god vin och choklad!
 













Anonym
30 Oktober, 2015 - 12:22

Hej! Kollar lite på din blogg. Är det en träningsblogg eller matblogg hihi 😅

Svar: Kost & träning går hand i hand och är min livsstil, så det är en blogg om mig o mitt liv 😃💪
Jenny Söderström


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo