» Kvalitets tid med mig själv innan Tyngre Classic2

Igår hade jag min enda lediga dag innan tävling och jag utnyttjade den på bästa sätt! Hade en fantastisk skön dag! :) började som vanligt med 1h morgoncardio och fick lite sovmorgon. Kl.11 var jag på Odenplan och hade formkoll hos Micke Genberg och det visade sig att vätskan var plus och minus på vissa ställen, men såg bra ut. Dock var min energi väldigt låg men kändes bättre efter att Micke lugnat mina hjärnspöken. 

Därefter åkte jag direkt hem till min torsk o sallad och faktiskt så slog jag på en film som jag myste till lunchen, i sängen ;) Jag såg kanske halva filmen, sen valde jag att vila en halvtimme istället. Jätte skönt!! Behövde verkligen en sån här dag! Inga hemma sysslor bara ta hand om mig själv. 

På eftermiddagen slängde jag in torsken i ugnen så jag har den färdig kommande dagar. Fixade även klart min tävlingsbikini som jag ska ha på tyngre Classic 2, ska bara blinga banden på ryggen. 

Stekte även zucchini, champinjoner, paprika och plommontomater i vitlök o chiliflakes 👍

Innan kvällen träningspass gjorde jag mig ett gott och enkelt mellis. Fick flytande äggvita med kakaosmak som jag gjorde pannkakor utav tillsammans med lite protein pulver och vatten :) 


Mys i sängen igen med mellis :) 

Idag kändes dagen mycket lättare och det berode nog på att jag tog hand om mig själv med mycket vila. Så träningspasset gick så bra det kunde bli såhär på tömning. 

Tömningspass armar:

20"x5 sittande hantelcurl
15" stångcurl super set 
20" hammercurls x4
20" frenchpress superset
15" smala pressar med stång x4
20" pressar med stång i cable Superset
10" enarmspress I cable (båda armarna)

30 min cykel
20 min posering
DONE! 

Dock inte mycket tryck i denna tomma lilla räkan ;) 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo