» Fredag & första laddningsdagen

Fredag och klockan ringde 07.00 lite sovmorgon och det var dags för laddning :) som jag längtat efter en sån låång tömning! 2dl kokt ris med kanel satt fint. Sen tog jag en skön promenad på 40 minuter vid Djurgården. 

Tömd liten räka 😜🍤

3 timmar senare var det dags för nästa portion med ris. Käkade 2dl kokt ris var 3.e timme, totalt ca 8dl kokt jasminris. Gott!!


Efter andra portionen så tog jag min tomma Better Bodies väskan och gick ner till Ica på Karlaplan och handlade lite som jag skulle ladda på, bla riskakor och Mums-Mums, men också söndagens frukost som jag såå längtade efter! Jag var som ett litet barn på julafton och ville ha ALLT! 😃🙈 hungrig tjej! 


Inhandlat inför söndagens frukost

Kl.17 var jag hos Micke på kliniken och det var dags att lägga dom två första lager färg. Därefter åkte vi till tävlingshotellet där inregistreringen höll till. Kul och träffa alla och många var spända och hungriga :) 

Camilla Back, jag & Sara Back, så fina goa tjejer som nyligen tävlade på Nordiska och var här och jobbade.

Jag & min coach Micke Genberg

Felix var hungrig och nöjd efter inregistreringen 

Efter registreringen åkte jag och Micke tillbaka till kliniken och la ytterligare ett lager färg. Sen fick jag åka hem och fortsätta äta ris och avslutade mitt vätskeintag med två glas vitt :) 

Sååå gott!! 😃



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo