» Firade SM silver med middag och kladdkaka

När jag klev av scenen och gick tillbaka till scenen möttes jag av Frida Bålfalk som gav mig väldigt fina ord och en super god kladdkaka som Rosanna i teamet hade gjort efter Helenes recept, sååå god! Frida är en fantastisk person som gav mig så mycket kärlek och ännu starkare vilja att gå upp på scenen igen! 

Jag & Frida från mitt team Forever Fit By Better Bodies


Jag möttes av ännu mer kärlek när jag kom ut till min familj och vänner. Sån otroligt härlig känsla :) 
Jag & älskade pappa
Mina fantastiska vänner som kom o hejade
Jag & min älskade Lotta

Efter många gratulationer höger o vänster gick jag och Felicia som också kom o hejade tillbaka till hotellrummet. Hon skulle även ta mickes sovplats så skulle vi ha en mys kväll och sedan se söndagens tävlingar. 

Kl.18 hade jag bokat bord till mig, Felicia, pappa och Carina på Restaurangen Tabazco. Firade till det med något jag längtat efter, oxfilé, potatisgratäng, rödvinsås och ett glas rött. Även choklad tryffel till efterrätt. Super gott och super mysigt! Så lycklig! 

Jag & bästa Felicia



Carina & pappa 

Efter middagen gick jag och Felicia till Ica så jag kunde köpa mig lite gott som jag längtat efter, naturgodis, delicstoboll, nya 200g marabou :) jag käkade också kladdkakan jag fick och tog ett glas vitt som var över, men jag frossade inte, utan åt lagom mycket, åt alltså inte upp allt. 







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo