» Utflykt till Kungsör, Tårtkalaset & brunch buffé på café Kungsudden

Söndagen vaknade jag fortfarande mätt från Fondou Boden så kl.07 tog jag en promenad runt Djurgården i regnet. Det var faktiskt väldigt mysigt, men mindre mysigt att jag var totalt genomblöt när jag kom hem. 

Kl.10.30 hämtade Felix och Jossan upp mig för vi skulle åka på våran lilla trip ner till Kungsör till café Kungsudden där det omtalade Tårtkakaset fanns 😋 vi hade bokat både deras brunch buffé och tårtkalaset, så tur var vi hungriga. 

Det var såååå fantastiskt gott! På brunchbuffen vad nog köttgrytan bäst, riktigt mört kött, brunsås och kantareller med deras potatisgratäng och svartvinbärs gelé! Allt var visserligen jätte gott!! 





Det blev några omgångar på buffén och vi tog lite små pause mellan varven 😅

Sen gick vi ner och intog Tårtkslaset! Herregud vad massa gott det fanns! Var ju tvungen att smaka på allt också haha blev dock besviken på smörgåstårtan, men det var väl tur så det fanns plats för mer av det andra haha. Godast var nog dom klassiska hemmagjorda chokladbollarna, såå goda! Men också snickerskakan och choklad tårtorna 😍








Efter flera rundor på både buffé och tårtkalaset behöver jag inte säga att magarna stod rätt ut haha 

Vi alla kände för att ta en liten bensträckare innan bilfärden hem igen, men vi var så mätta att det blev en väldigt kort promenad 😅😂 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo