» Avslutade helgen på topp med pappa & Carina

Söndagen mötte jag upp pappa och Carina på samma ställe som i lördags morse. Därifrån promenerade vi till operan där Ocean buss skulle gå ifrån. Vi såg nämligen den bussen på vår promenad runt Djurgården i lördags då det såg så kul bär den från land rulla ut i vattnet och fortsatte turen på vattnet. Den ville vi också åka och det var både intressant guidning men också en kul utflykt! 😃 




Efter den turen tänkte jag att pappa och Carina kanske ville se Hammarbysjöstad istället för city. Efter som vi alla tre gillar att promenera och hittills promenerat överallt så gick vi från Kungsträdgården till Hammarbysjöstad. Efter promenaden satt det riktigt fint med brunch på Jimmys marina. 





Medan vi satt det och hade det väldigt trevligt och gott så gick solen ner. Blev en jätte fin kväll och avslutade den på topp med en fin båttur tillbaka till stan. Vi satt där upp med filtar, såg ut på den vackra utsikten och myste! 





Jag har haft en underbar helg med pappa och Carina! Kunde inte toppa den bättre, tack ännu en gång! ❤️


Carina
16 November, 2015 - 09:27

Tack underbara du för en kanonhelg! Man blir så glad av att vara i ditt sällskap. Och en riktig inspirationskälla!! Jättekram på dej.

Svar: Det är jag som ska tacka för att ni kom upp och för er kanon helg!! Bästa! <3
Jenny Söderström


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo