» Träning i toppar och dalar

Både lördag och söndag hade jag två riktigt dåliga träningspass, kropp och knopp ville inte sammarbeta och fick ta det som ett tecken på att jag behövde vila. Dock är det väldigt frustrerande och jag pressar mig själv lite väl hårt ibland och tillåter mig inte dåliga pass. Men som med allt annat, det kan inte gå 100% hela tiden för då är det heller inte lika roligt om man ligger på en stabil balans helatiden, man vill ju nå topparna också :) Det gjorde inte saken bättre heller att det var lite kaos i min kropp o knopp pga min kraftiga pms, så när jag vaknade på måndag morgon kände jag mig väldigt nere och trött. Besviken på mina pass, trött och en matt kropp så tog jag mig till jobbet.
 
 
På kvällen hade jag bestämt fys och mys med Elyn, men jag kände verkligen att jag behövde vara för mig själv och återhämta mig. Efter jobbet åkte jag hem, slängde in en tvätt och gick till Sats Gärdet och körde ett riktigt bra rygg pass. Sats Gärdet är verkligen ett bra gym när man bara vill stänga ute omgivningen med bra musik i lurarna och bara fokusera på sin träning, bästa! En otroligt skön känsla när man gått från dal till topp, gick hem med huvudet högt och ett stort leende, så underbart!
 
Tisdagen skulle jag egentligen kört ett axelpass med Lisa och även hjälpa henne med poseringsträning inför sin debut i bikinifitness, Luciapokalen, men hon åkte på migrän så vi ställde in det. Istället åkte jag hem och bytte om till sköna träningskläder och gick till Sats Gädet och fick till ännu ett grymt pass! Finns inget som är så fantastiskt som ett bra träningspass.
 

 
Jag har en coach Daniel Ekstam inom mental träning som hjälper mig att stärka den mental biten, för träning handlar inte bara om den fysiska biten, bakom en vältränadkropp ligger hårt slit både fysiskt och mentalt. Just nu jobbar vi mycket med förebilder som jag ska berätt djupar i ett annat inlägg, men en av mina förebilder är Dana Linn Bailey. PÅ väg hem från jobbet mot träningen kollade jag på hennes inlägg på youtube, en sann inspiratioskälla. Hade henne in my mind under hela träningspasset, hon sliter som ett djur och det måste jag också för att nå milna mål. Inget kommer gratis!
 


Dana Linn bailey 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo