» Djupgående massage på underkroppen

Måndag var både jag och Felicia lediga så vi tog sovmorgon till 10, käkade frukost sen åkte vi till sats Lidingö och avverkade ett ryggpass. 





Efter träningen åkte jag hem, käkade lunch och hoppade in i duschen. Sen begav jag mig i högt tempo till Ryggkliniken på Strandvägen där Giorgio Campogiani håller till, det var dags för mina ben att få sig en omgång. Riktig djupgående massage är inte alls skönt, men vad skönt det känns efteråt och kroppen behöver verkligen det! Min kropp är fruktansvärt stel och hård så jag ska försöka gå 2-3 ggr i månaden. Micke får knäcka och fixa rätt på min rygg. Campogiani för massera upp övriga kroppen, för allt hänger ihop. Om jag är kort i baksida och sätet leder det vidare upp till ryggen osv. Jag rekommenderar er starkt att gå och ta hand om era kroppar! Hjälper även till att få igång blodcirkulationen i kroppen så du kan återhämta dig och bygga muskler snabbare. 



Efter 1 1/2 timme så var mina ben och vader som geléklumpar, riktigt gött :) dock helt slut. Tog min promenad hem, klinkade lite vatten och sprang på toa i ett. Käkade lite middag och var såå trött efter massagen så dog min en tupplur på 30 min. Eftersom man inte får träna efter massagen så valde jag att lägga om, tränade i fm och tog promenaden på kvällen istället. En härlig kvällspromenad och sen gjorde jag mig en super god smoothie och käkade en bar från comeready och såg en film :)









Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo