» Roadtrip med Jossan till Sundsvall

Tammerpokalen ägde rum i Sundsvall i helgen, en nybörjar tävling inom fitness och byggning. Innan Jossan hämtade upp mig för roadtrip mot Sundsvall så hann jag med mitt ryggpass. Där var även Börje Salming och tränade, jag brukar aldrig gå fram till kändisar men just med han skulle det vara så roligt att skicka till främst pappa som gillar hokey :) jag fick samla mkt mot och när jag hade tränat klart så pratade jag med honom o kollade om det var okej med ett foto. 



Senare på eftermiddagen kom Jossan och hämtade upp mig så åkte vi mot Sundsvall. Endast ett stopp i gävla så var vi framme vid 20.00 och hann käka från hotellets middagsbuffén :) super gott! Vi bodde på clarion, riktigt fint och bra hotell! På kvällen skulle Jossan möta upp några vänner. Jag var jätte trött och njöt av hotell feelingen, låg i sängen o käkade godis o tittade på tven.



En toaselfie ;) 

Lördags morgonen klev vi upp vid 6 tiden, Jossan skulle promenera med hennes vännina Carina och jag tog löpbandet på hotellet. Vi bestämde att vi skulle döda frullen vid 8, så jag brände av en timme, 400kcal på bandet och var extra hungrig till frukosten. 









Det var så jäkla gott!! Finns det något godare än hotellfrukost? 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo