» Mys & bus hemma hos syrran

På torsdagen åkte vi hem från Varberg och jag hängde med Therese hem till henne. Alltid lika mysigt och avstressande att vara där, bara massa bus o mys :) 
Fredag morgon vaknade jag först av alla och lyssnade efter om barnen vaknat. Jag hörde Joline och gick upp o hämtade henne, så låg vi i soffan o myste lite tills dom andra kom ner.


Jag unnade mig en god frukost med dom andra för sen åkte jag och Therese i väg och tränade baksida/rumpa. 





När vi kom hem käkade vi lite lunch och sen åkte vi ut på en lite cykeltur med picknick, men jag höll mig till min celcius :) 









Jätte härlig cykeltur och när vi kom hem igen så fortsatte Joline badandet, men på tok för kallt för min del. Istället blev det lite vuxenlek för oss och Joline fick titta på. 













Så jäkla kul det var! Jag var bättre på yxkastningen medan Therese var en riktig prickskytte! :) tiden sprang iväg och det var dags för mig att ta mig till tåget. Therese körde mig till Skövde och på vägen stannade vi förbi en ladugård som sålde ägg från frigående höns. Vi båda köpte på oss. Jag köpte dock bara en platta eftersom jag var tvungen att ha med mig den på tåget. 









Therese
20 Juli, 2015 - 12:01

Hahaha hahaha! Det syns att de brinner i röven ;)

Svar: Hahaha det gör det ja 😂😂👌🔥
Jenny Söderström


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo