» Axlar & posering med Anki

I måndags startade jag med en morgonpromenad som i vanlig ordning, ställer alltid klockan så jag inte sover bort hela dagen, men har på senaste tiden vaknat runt 7-tiden utan alarm. väldigt skönt och det har varit fint väder tidigt på morgonen också, så min hund Bella följer glatt med då, annars är det svårare ;)
 
Under dagen körde jag en storstädning, torkade ur och rensade skafferiet. Hittade massa skit som linser o frön som gick ut 2014 blä! Frostade även ur min lilla frys som jag har velat göra i veckor som jag inte hunnit. Jag tycker faktiskt att det har varit skönt att det varit dåligt väder denna veckan när jag varit hemma, för jag har fått så mkt gjort! Sen vet jag att jag får fint väder nästa vecka, för då är jag och Felicia i Turkiet! Längar sååå otroligt mkt! kommer bli underbart. Sol, bad, träning och bara ren avkoppling. Både jag och Felicia är på diet också, så då känns det bättre och lättare. Delvis slippa vara den "tråkiga" som inte kan äta allt, men också slippa sitta o bli frestad av andra som äter allt :)
 
Kl.18.00 mötte jag upp Anki på Sats Medis så körde jag ett pass Axlar och posering med henne. Hon var stark och krigade på riktigt bra, men framförallt var det stor skillnad på poseringen sen sist vi körde. Riktigt roligt att se och märks att hon tränar på bra med poseringen.
 


 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo