» Bootcamp med Ian Gaines

När jag vaknade dagen efter vi varit på cheescake factory så mådde jag inte alls bra! Jag kände mig bakis på allt socker och kolhydrater:) otur nig var det dagen D, vi skulle vara med på Bootcamp som Ian Gains höll i, hjälp!! 
Jag kan erkänna att det var nig det tuffaste jag varit med om! För det första så mådde jag inte bra, men det kände jag inte efter under aktiviteten men så fort jag var klar med övningen så kände jag hur hjärtat pumpade extra hårt och jag kände mig yr. Dessutom var det säkerligen över 35 grader varm och inte minst så var det riktigt tuffa övningar med minimal vila 😅 men jäklar vad skoj det var och vi pushade varandra till max! Två började gråta av utmattning, någon var nära på att svimma och jag i några fler hade spyan i halsen. Speciellt sista övningen då vi hade flera set mage, Dock var det inte magmusklerna som svek mig utan varje reps så kändes det som att jag tryckte upp spyan till halsen! 













Efter 2 timmars bootcamp var dom flesta knappt levandes. Vi alla åkte till swedish fitness huvudkontor och hade en liten sammanställning om träningsresan och alla var super nöjda med resan! 


Sara back hittade en tidning med ett reportage med henne :) 



Dom flesta tog en vilodag från gymmet eftersom man var knappt levande efter bootcampet, så vi passade på och ha en skön tid vid poolen istället :) 


På kvällen hämtade våra underbara chaufförer upp oss så åkte vi till Texas De Brazil som var en fantastisk restaurang! Det var ett stort buffé bord med allt ni kan tänka er som tillbehör. Vid bordet fanns en lapp, ena sidan röd och andra grön. När du har den gröna sidan upp så kommer en av servitriserna med ett stort spett av kött, ex baconlindade kyckling men du kan också tacka nej till det och invänta på nästa servitris som kommer med ex. Oxfilé. Det var verkligen super gott och vi hade jätte trevlig som alltid. Till efterrätt serverades det banankaka. 

















Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo