» Blev kallade Bodybuilders, boxer, Rambo

Morgon promenaden gjord och frukosten i magen tog vi oss till stranden. 

Jag skojar inte när jag säger att från första dagen i Turkiet så har vi fått höra bodybuilders, boxers, Rambo och folk vill bryta arm och veta hur många cm vi har i biceps omkrets haha. 

En lite rolig händelse var när jag skulle handla två Cola light till oss så blev jag stoppad av två yngre killar som sa -Hey Jenny. Jag tänkte först, hörde jag fel? Dom kan ju inte veta vad jag heter. Sen visade en av killarna upp sin mobil med min instagram profil och frågade om dom fick ta kort med mig. Jag blev både shockad och smickrad :)

Idag valde vi att ta vilodag från gymmet och vara kvar lite längre på stranden och sedan åka iväg på en liten utflykt igen. Varje dag har vi haft med oss lunch som vi fått lägga i kylen på strandbaren som vi brukar sitta o käka på. Dom är så snälla och fixar även våran proteindrink med krossad is och mjölk så det blir en riktig god milkshake. Vi blir verkligen bemötta väl här nere :) 




När vi kände oss nöjda på stranden gick vi hem och fixade iordning oss för middagen. Vi bad receptionisten ringa taxi chauffören som vi hade sist. Han blev väldigt glad när han såg oss, vi förklarade att vi ville till en restaurang uppe vid berget med den fina utsikten. Han körde oss dit och även denna gången till den restaurang som han ansågs vara bäst. Restaurangen Hisar fick 10 poäng :) När vi satt där så började det även regna och åska så det blev ännu mysigare.









När vi var klara med middagen ringde servitrisen på våran taxi. Då körde han oss högst upp på berget vid ett castel med en otroligt vacker utsikt över hela Alanya. Det var även två grabbar där som gärna ville ha ett foto med oss haha folk där trode nog vi var pro ;) 







Haha taxi chauffören ville också vara med på kort :) 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo