» Två underbara dagar hos Therese med familjen

I onsdags kl.04.50 ringde klockan och jag steg upp direkt, brukar alltid vilja znooza alldeles förlänge i vanliga fall. Klockan 06.40 gick tåget från Stockholm och vi var redan på plats vid 06.15, brukar ju vara i sista sekund till allt men vad skönt det var att slippa stressa. Tågresan gick fantastiskt bra, jag och Bella fick en hel cupe vagn för oss själv så vi kunds stänga om oss. Jag trodde jag skulle vara trött och sovs hela resan, men jag var vaken och läste Bodyscience Magazine medan Bella låg bredvid och snarka. 
Någon var trött iaf ;) 


När vi var framme i Skövde hämtade mamma oss så åkte vi till min syster Therese. Vi var där redan vid halv 11 så jag fick en hel dag där. Mycket lek o mys med världens sötaste Joline och sen fick jag träffa den lille nyfödda för första gången, riktigt sötnos. Mamma var med oss på dagen innan hon skulle åka o jobba. 



Blev även några chins i trädgården, fantastiskt härligt väder! 

Senare på eftermiddagen kom pappa och Carina hälsade på. Då bjöds det även på massa glass och himmelskt goda tillbehör som choklad och nougat sås, men som jag dock inte fick äta pga att jag går på diet inför kommande tävling. Det var jobbigt att motstå, men jac hade gjort egen casein glass så det kändes lite lättare :) 
Papps & min syster
Deras VS mina 

Carina och lillen 

Idag vaknade jag redan kl.06 och gick upp och då hörde jag att även Joline var vaken så då tog jag med henne ner och lekte lite så fick föräldrarna Therese o Calle sova ut lite :) senare när alla hade vaknat och ätit frukost så gick vi ut på en härlig morgon promenad. 

Blev även några chins på vägen ;) 


Therese med familjen åkte i väg en timme för att luncha med calles syster o mamma som var bestämt. Då käkade jag lite mat och njöt av solen med ett glas pepsi max och bodyscience :)

Vid 14.30 var det dags för mig och Bella att åka till Skövde för att ta tåget hem till Stockholm igen. Vi hade två underbara dagar, alltid lika underbart att komma dit och leka med Joline och bara njuta av ledig tid. 

Joline följer Bella till bilen ❤️



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo