» Poseringsträning och fredagsmys med Erica & Bella

Kl.05.45 i fredags ringde klockan och det var dags att ta sig ur sängen och åka till Sats Odenplan för att träna posering med Emma Melin och tjejerna. Det är andra passet jag kör med dom och känns redan som jag har lärt mig mycket och det är även ett härligt tjej gäng, så kul! Efter passet stannade jag kvar och körde två timmar biccar och triccar. 

Bodysciense BCAA Berry på vägen till Odenplan 
Mysig morgon

Efter jag varit på gymmet tänkte jag att det var lika bra att åka till Hornstull och köpa Bellas mat för sist jag åkte dit var jag där en timme innan dom öppnade. Jag var nu säker på att dom öppnade klockan 11.00 och jag var framme halv 11 och gick långsamt mot affären, men neeej det var 12.00 dom öppnade! Så det var bara att åka hem igen. Hur kunde jag göra om samma misstag?! 

Kom hem hungrig och lagom till lunch, sen blev det en skön promenad med Bella. På kvällen hade jsg och Bella dejt med Erica. Jag gjorde även en efterrätt som jag tog med mig till Erica. 
Choklad kaka med vanilj & pepparkakskryddor :)
Myskläder på & redo för myskväll hos Erica 
Erica bjöd på jätte god lax med rotfrukter och avokadoröra. Tog även ett glas torrtvin som jag hört ska vara okej under diet ;) sen såg vi lite lätt på snygg, sexig, singel samtidigt dom vi bla googlade nutella haha 
Fina Erica
Gott! Åt lite för mkt av det goda





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo