» Tiden går för fort

Den här lediga helgen har gått fortare än någonsin, trots att jag ställt klockan på 07 både fredag och lördag för att hinna med allt. Söndagen valde jag att gå upp kl.09 för att vila ut. Fredagen började jag med ett morgonpass o köttade armarna. Efter träning, promenad, mat så åkte jag till gymmet Må bättre i Solna och fick en härlig benmassage, näe inte härlig! :) det var en djupgående massage som skulle få mina ben att släppa och få fram fina linjer. 
Foto direkt efter massagen, kunde knappt spänna låren då dom krampade sig direkt och fick en känsla av tunga ben med träningsvärk direkt efter massagen. 

Jag har även tillbringat min helg med att börja blinga min bikini och det är kul men pilligt! Har suttit sent in på natten och gått upp 07 på morgonen och börjat med tvätten, städat och annat som man också måste hinna med när man är ledig. Träffade även upp Elyn och körde poseringsträning på Odenplan. Fick även bra tips av grymma tjejerna Felicia och Ylva som har tävlat mycket. Jag och Elyn hade bestämt att vi egentligen skulle ha lite mys efter poseringsträningen, men vi var båda helt slut o behövde egentid.

Lite diet lyx måste man unna sig också en lördagkväll i mellan blingandet ;)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo