» Söndag, första tömningsdsgen

Även i söndags ringde alarmet kl.08 och jag gick upp o slängde i en tvätt, sen satte jag mig och blingande på min bikini tills tvätten var klar o jag hängde upp den på tork. Bella fick lite sovmorgon iaf så vid 9 tiden tog vi våran promenad. När vi kom hem igen käkade jag lite stekt äggvita och gurka som frukost, äter egentligen inte frukost men kände att jag behövde det. Nu började även tömningen :) 
Faktiskt riktigt gott!! Stekt äggvita, lite örtsalt & gurka 

Jag fortsatte på min bikini fram till lunch, äntligen blev jag klar!! Har bara lite lite kvar :) 

Min lunch blev såklart fortfarande torsk ända in i mål och dessutom wokade grönsaker. 

Nu under tömningsperioden som är sön-tors så är det noll kolhydrater som gäller och lite extra salt och en massa vatten! Minst 5l! 

Mitt mellanmål består av stekt äggvita och broccoli med örtsalt och kanel, så jäkla gott!!😃 även en kopp te till det.  
(Dock bild från mellisen på jobbet) 

Efter mellisen och tagit upp o vikt iordning tvätten så blev det ett ryggpass o posering på Medis. Efter gymmet, hem steka upp min torsk, broccoli och även mina kalorifria pasta från bodyscience. Dom smakar egentligen ingenting och består av nästan bara vatten, men med örtsalt och kanel så är det riktigt gott, det är dock allt på diet ;) Det lurar ögat lite också o blir mer volym i maten, perfekt!  
Såå gott och känner mig nästan mer nöjd än när jag dietade på potatisen. 

Avslutar alltid kvällen med mitt casein, två omega-3 och 3 st Zma tabletter. Caseinet gör jag väldigt simpelt nu, 100g äggvita, 33g vaniljcasein, 0,75 dl vatten och kanel. Vispa för hand o ställ en stund i kylen. 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo