» Rulltårta med choklad kräm
Rulltårta med chokladkräm
508 kcal, 110g P, 7g K, 3g F
🔸250g äggvita
🔸50g bodyscience vanilj casien
🔸2dl vatten
🔸1msk brödkryddor
🔸lite salt
Vispa samman allt och häll över på en ugnsplåt med bakplåtspapper. In i ugnen på 200g i ca 10-15 min. Låt den svalna innan du brer på chokladkrämen.
Chokladkräm:
🔸200g äggvita
🔸33g bodysciens double rich chocolate casein
🔸1msk kakao
🔸2 droppar karamell
🔸lite salt
Vispa samman allt och låt stå i kylen i ca 10 min.
Bred sedan över krämen på pannkakan, rulla ihop och stek snabbt i kokosolja på hög värme på båda sidorna så du får en fin färg.
Spara gärna lite av chokladkrämen och lägg som topping tillsammans med hallon. Super gott!
Färdig från ugnen
Bred på chokladkrämen
Ihop rullad och stekt
Dekorera & njut :)
Hela rullen som jag ;) eller skär upp och dela med dig
Camilla
Herregud vad gott de ser ut!
Den måste jag göra idag :-)
Tack för alla goda recept.
Jag gjorde pizzan o den var helt underbar ;-)
Svar:
Jenny Söderström
Camilla
Den blev oxå supergod ;-)
Bjöd min kille o även han tyckte den var god.
Vi hade svårt o förstå att vi åt rulltårta o att de dessutom är nyttigt :-)
Trackback