» Ingen kraft eller energi

Nu är det 2 veckor kvar tills jag hör min debut i bodyfitness och tävlar på Luciapokalen, ska bli sååå jäkla skoj!

Dock har jag haft några riktiga låg dagar då jag känt mig riktigt sliten, trött, hungrig och frusit ändan in i skelettet så det gjort ont! Det har varit kämpigt att hålla humöret uppe på jobbet och jobbigt att bara ta sig till toan, noll kraft i benen. Träningspassen har varit både psykiskt och fysiskt jobbiga. Jag älskar att köra på tungt o slita, men nu får jag slita och kämpa för hälften så tung vikt. Återhämtningen känns långsammare, så jag försöker jobba lite lättare vikter med fler reps och längre vila mellan set. Men det kommer även stunder då motivationen o viljan känns starkare och  där med lite lättare. Bara så psykiskt påfrestande och med alla hjärnspöken och frågetecknen. 

Igår dock var jsg ledig och vaknade vid 7-tiden med full av energi!! Gick till gymmet efter två riskakor, egengjord hallonsylt, Pwo o BCAA och körde bröst och lite mage i kontrollerande o lugnt tempo. 


Sen hem o käka min standard lunch och sen bara koppla av! Var sååå skönt! Blingande även på min bikini och gick o solade. 

När jag kom hem var det dags för mellanmål och gjorde mig goda choklad muffins som jag åt innan jag laddade för nästa pass som blev triceps, mage och posering. Poseringen känns bara bättre o bättre. 



När jag kom hem var jag riktig hungrig och åt min efterlängtade tonfiskfile och casien glass till efterrätt ;) 
Bästa måltiden! Tonfiskfile med stekt potatis, sparris och den super goda kryddan Oogies med smak av smoked Gouda 👌

Efter maten och efterrätten fick jag riktigt bra tryck och ådrorna poppade upp överallt. Svårt dock att se på bilden. 








Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo