» 2 lediga dagar med sol & träning

Åh jag har haft två helt underbara lediga dagar, mycket sol och träning! I måndags körde jag och Ali ett riktigt bra bröst pass! På bänken avslutade jag med 70kgx5repsx2set! känndes riktigt stabilt och bra! längtar tills nästa bänkfest :)
 
Igår låg jag och Bella vid Djurgården och solade hela dagen, Bella badade också. Jag hade med min lunch och super god mellis till både mig och bella. Trist nog så kan man inte ligga o gassa hela dagen, utan var tyugna att gå hemåt eftersom jag hade thai träning kl.18. Jag fick verkligen dra hem Bella, hon ville ligga kvar o gotta sig i gräset och bada haha.
 
På thai träningen körde vi armbågar på mittsar och fria kombinationer, det syns på mina armar och armbågar idag =) Vi avslutade med lätt sparring. Det var typ 200 grader inne på Nexus igår, så det var som att jag hade en dusch över mig under träningen, men det är härligt att svettas när man tränar! så ska det vara. Skön känsla att gå från träning när man känner att man gjort bra ifrån sig, kan gå i linne och shorts (inte thai shortsen) och solen fortfaranade är varm. Dricker proteindrinken, lyssnar på musik i lurarna och ett leende på läpparna på väg hem <3
 
Bra tryck efter bröst passet ;)
nanm nanm
Bästa mellis! mums
Bella är ingen badkruka som jag
Godaste Questbaren!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo